Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaska_ona20latka

Dlaczego dla chłopakow wazny jest tylko biust?

Polecane posty

Gość płaska_ona20latka

Jestem plaska i zaden chlopak nie zwraca na mnie uwagi.... co zrobic?

Gość cielęcinaa
Biust to nie wszystko :) Widocznie jesteś otoczona burakami :) Btw są push-up staniki, dobieraj bluzki z wzorami na dekolcie itd. Po 50 latach z cycków nie ma pożytku - w szczególności gdy zwisają po pas :) Niektóre kobiety zamiast mieć wisiorek między cycami będą miały pępek. Mały biust jest lepszy, wygodniejszy a nie jak u krowy. Całkiem płaska to też nieciekawa sprawa. Ale można to korygować. Może przytyj?

Gość dr. Halina Lejzi - Arbajt
Nóżki jędrne się liczą, kształtna pupeczka, oczy tajemnicze, brzuszek z odsłoniętym pępuszkiem, szyjka . . . włosy, dłonie . . .

Być może nie dostrzegasz chłopaków bo Twój biust a właściwie jego brak Ci to przesłania. Tylko na nim się skupiasz. Btw ja też jestem płaska :P Prawie całkiem XD A chłopaków miałam, nawet 3 mi się oświadczało XD

Gość płaska_ona20latka
to niestyty nie sa bzdury ale serio niektorzy z chlopakow maja wieksze, ja nawet nie mam rozmiaru A, gdybym miala B to bym sie poplakala ze szczescia. Czy jakies tabletki pomoga? Bo wszystkie bluzki zle leza, a o stroju kapielowym to juz wogole nie mam co wspominac

Gość cielęcinaa
Może jesteś bardzo szczupła? Myślałaś nad przytyciem?

Gość płaska_ona20latka
Mam 164 wzrostu i waze 51 kg przytyc nie moge bo i tak wszystko odklada mi sie na brzuchu i twarzy, a nogi i rece mam szczuple

Gość kanta_lupa
faceci dzielą sie na amatorów pupy i cycuszków. szukaj tych z pierwszej grupy .

Gość cielęcinaa
Są odpowiednie ćwiczenia na mięśnie klatki piersiowej - biust wtedy się powiększa - wagę masz ok :) Hantelki w łapkę i działaj. Poczytaj o tym :)

Gość a wiesz coooo ... mlunie
Czy ja wiem....słuchaj miałam kolezanke która miała malutki biust a za nia latali strasznie. nie ma chlopaka w naszym towarzystwie ktory by do niej nie zarywał :) wiec wiesz... to sie nie liczy tak bardzo jak ci sie wydaje.