Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikeaikea1

ORANGE- TELEMARKETING

Polecane posty

Gość ikeaikea1

czy jest to opłacalna praca? pracowal ktos w telemarketingu, tj przedłużanie umów, informowanie o promocjach itp ?? praca od pon do pt od 8 do 16 wyngrodzenie 1500-1600zł

Pracowałam w Orange - na szczęście nie na sprzedaży - umawiałam spotkania z klientami biznesowymi. Praca koszmarna.Poszczególne biura sieci rywalizują między sobą o jak najlepsze wyniki,żeby się pochwalić przed centralą.Nie ma żadnej współpracy. Niby jest rejonizacja (my dzwonimy tu, wy tam), ale często w słuchawce słyszałam "To już 5 tel.od was w tym tygodniu, czyście się wściekli?!" Ludzie mają dosyć orange - ze względu na upierdliwość telemarketerów oraz kiepską ofertę (uwierz - najgorsza na rynku). Jeśli nie musisz, nie pracuj tam.

Będziesz miała limit rozmów do wykonania codziennie (biura ustalają samodzielnie, ale często to ok.20tel na godzinę ponieważ przedstawienie oferty trwa chwilę) oraz limit sprzedaży (ilość osób, które musisz namówić na przejście na abonament lub wzięcie nowego nr - dla ciebie liczą się aktywacje).

Gość ikeaikea1
pracowałabym ze znajomymi, bo wiekszosc tam pracuje, z tym, że oni niedługo tam pracują, a nie miałam okazji porozmawiac, szukam na gwałt pracy, a zarobki 1500 /600 zł są dla mnie satysfakcjonujące.

Gość ikeaikea1
o ile w ogóle sie tam tyle zarabia?? bo oni wypłat jeszce nie mają...

Gość fjoerenwi
ok 1300 na pewno, zależy jaka umowa

Gość ikeaikea1
no tego to jeszcze nie wiem...

Gość ikeaikea1
zlecenie