Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to sie chyba nigdy juz nie sta

jak nie teraz to niegdy???????????????

Polecane posty

mąż ma słabe plemniki a ja nieregularne miesiączki a więc też owulację współżyłam na wakacjach, a więc odpoczynek, lajt, luz itd. w dniach cyklu 9,11,13,15,17, jak teraz nie zaszłam to pewnie nie zajdę już nigdy bo podobnej luzackiej sytuacji nie będę mieć przez kolejny rok :(:( mam ochotę ryczeć :(

na dodatek po stosunku nie poszłam się umyć tylko leżałam tak aż zasnęłam żeby możliwość była większa, ja już nie wiem co robić :( niech mnie ktoś pocieszy bo mam doła :(:(:(:(

Gość tak żle i tak nie dobrze
czasami jak czegos bardzo chcemy to to nie wychodzi.Odpuść,zapomnij,więcej luzu i jesli oboje nie macie problemów zdrowotnych to zajdziesz w ciaże za nim się obejrzysz.

my się staramy 2 lata, on ma słabe plemniki, niecałe 50% żywych a ja mam niedoczynność tarczycy co leczę i wyniki staram się utrzymać w normie ale nie wychodzi nam

ja mam na serio teraz bardzo słabą nadzieję, tzn. ciężko mi uwierzyć, że mogło się udać ale jednak promyk nadzie jest

Gość przed @
tez tak mam bo staram sie juz 3 lata dawno dalismy na luz

Gość ajehandro
no to ja mam pytanie jezeli 50% plemnikow jest martwa to co robi druga polowa plemnikow. Trzeba je tam pogonic do roboty. Juz po wakacjach !

50% to chyba za mało powinno być przynajmniej 75% podobno, oczywiście cuda się zdarzają ale ja już przestaję wierzyć, właściwie nie wierzę już tylko gdzieś w środku mnie tli się mała nadzieja, to się już chyba nie zmieni :( teraz znowu bardzo chce mi się jeść a tak mam zawsze na ok. tydzień przed okresem więc mam 99% pewności, że nie zaszłam a lepszych warunków na to mieć nie będę, mąż ma bardzo stresującą pracę, tak na co dzień to kochamy się bardzo rzadko, ze 2 razy w miesiącu i na 99,99% w taki sposób nie zajdę ale on jest po pierwsze wykończony fizycznie a po drugie psychicznie przez tą robotę, dodatkowo te słabe nasienie, moja niedoczynność - niby leczę się i mam w miarę w normie wyniki no "ale". zapomniałam dodać, że mam już 30 lat a mąż 34 więc najmłodsi nie jesteśmy :(

Gość etammm
glowa do gory ! nie poddawaj sie ..

Gość leczycie sie
w jakiejs klinice? bo moze warto tez mamy z mezemy praktycznie po 30 lat staramy sie 3 lata juz ja mam wrogi sluz i czeka nas prawdopodobnie inseminacja w najblizszych miesiącach wczesniej leczylsmi sie u zwyklego gina ale cos wymyslal poszlismy do kliniki o od razu zajeli sie nami jak trzeba noi mamy przyczyne

Gość leczycie sie
noi czy konsultowaliscie te wyniki z lekarzem andrologiem? to tak naprawde to na to niema leków ile raz maz badal nasienie raz? trzeba conajmniej 3 razy witaminy niby jednym pomoga drugim nie albo czekac tylko na cud

on był u lekarza, badanie robił 2 razy, pierwszy raz miał wyniki że 30% żywych, potem brał leki i miał 50% żywych i to tyle ile może być u niego chyba