Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomasz z Warszawy 31

Jestem facetem, oto jakich kosmetykow uzywam...

Polecane posty

Wiec jak wstaje to przemywam twarz tonikiem, na to podklad jako baza pod supki pured ewentualnie fluid aby sie nie swiecic. Lekko kredka podkreslam oczy i kaciki ust. Przyczerniam brwi- 31 lat, aby wygladac mlodziej- i rzesy. Kredka cielista obrbiam powieki.A jeszcze przedtem rollonem wygladzam zmarszczki pod oczami. Potem na szyje podklad w tubce aby zamaskowac niedoskonalosci- wszystko w cielistym kolorze wiec nie widaca. Krem do rak, balsamdo paznokci i juz. Wieczorem platkmi do demakijazu zmywam, kapiel i koniec dnia. Co sadzicie?

Gość slea
jasne:P fluid? hehehhehe

Pomaranczowy, zazdrosny jestes bo wygladam dobrze i wszyscy mi to mowia a ty pewnie masz pryszcze na calej hehe twarzy

po wypróznieniu sie przecieram odbyt papierem kolorowym Velvet a potem nasączonymi husteczkami dla niemowląt Babylove... czasem kąpe sie w kozim mleku ale ostatnio przeszłem na krowie...i wogóle wiecie euuu

Hehehe to wyzej nie ja pisalem. Widze juz mase zazdrosnych smierdzacych facetow ktorzy zazdroszcza mi bycia swiatowcem i naprawde meskiem i przystojnym

Pracowalem dlugo bedac wystawionym na wiatr- pracowalem na statku morskim i mam strasznie popekana i sycha skore na dloniach, na szyi

mam pytanie-czasem nakładam na twarz fluid berzowy by wyglądac na lekko opalonego ale wtedy kolor ust wygląda na nienaturalny-jaki kolor pomadki polecacie?

Byś przyjęła tyle nasienia na twarz, co ja w swoim długim życiu, też byś miała zmarchy 🖐️

fluid

Gość zatrzask
że tak zapytam a co z malowaniem paznokci , czarnym lakierem proponujesz ?