Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanett909090

podwyższona temperatura przed okresem

Polecane posty

Gość nanett909090

hej :) na ile dni przed okresem spada temp ciala? mierze ją od dwóch tygodni rano i dwa dni temu była to jeszcze temp 37,4 w pochwie (byla taka przez te 2 tyg) a wczoraj bylo to 37,6 a dzisiaj 37,7 :> czy to moze oznaczac ciaze? teoretycznie od wczoraj moge dostac okres. boli mnie macica jak na okres przez pare minut a pozniej przestaje i tak co jakis czas od paru dni. jajniki bola mnie od "potencjalnej" owulacji (nie jestem pewna ktorego dnia dokladnie wystapila ale ok 2 tyg temu). ryzyko ciazy jest niskie chociaz ta temp mnie zaczyna zastanawiac...

Gość nanett909090
dodam jeszcze ze 13 dni temu mialam plamienie. Był to zabarwiony krwia sluz, nie bylo go duzo, taka kreska na bieliznie tylko. Któras z Was miała podobne objawy?

Gość nanett909090
przepraszam moj blad. nie 13 dni temu ale 6 dni temu bylo plamienie. zle spojrzalam na kalendarz w komorce ;)

Gość przed @
zawsze tem jest wysoko a przed @ spada to ze mierzysz ja dwa tygodnie nic ci nie daje musialabys conajmniej przez kilka miesiescy

Gość nanett909090
ale okres powinnam miec juz wczoraj i temp nie spada a rosnie....na ile dni przed okresem temp spada?

Gość przed @
czasem spada po @ a czasem przed to zrób test skoro ci sie spoznia

Gość przed @
a kiedy mierzysz ta temparature?bo dwa tygodnie to jest za krótko

Gość nanett909090
rano w pochwie. wiem ze 2 tyg to malo. z innych objawow to wlasnie to plamienie. czy jednak moze to miec zwiazek z jakas choroba zwiazana z jajnikami?

Gość przed @
zrób test ciazowy z jaka chorba ni by:O tu nie mco gdybyac jesli masz jakies dolegliwosci albo watpliwosci to idz do ginekologa

Gość nanett909090
za 2 tyg mam wizyte umówiona u ginekologa. narazie chcialam sie tylko spytac na forum.... miał ktos podobna sytuację?

Gość ale jak ktos mial tak miec
te objawy to zbizajaca sie @ czemu ty nie zrobisz testu skoro ci sie spóznia tak trudno ?:O

Gość nanett909090
czytalam teraz na innym forum ze temp spada na 2 dni przed okresem. moj sie spoznia 2 dni a temp rosnie. pytam bo nie wiem czy w ogole warto robic test ciazowy. nie musicie byc odrazu takie niemile....-.-

Gość nanett909090
i przepraszam ale...plamienie ktore wystapilo 6 dni temu to wg Ciebie objaw zblizajacej sie miesiaczki?? :/

Gość nie nooooooooo
a co my lekarze????????????? mamay ci di cipska zajrzec czy to ciaza??? NIE WIESZ CO TO JEST TEST???? zró i nie bedziesz miala wątpliwosci czy ciazaczy nie ciaza a co do tem ,to jest roznie raz spada przed@ raz po @ jezeli juz

Gość nanett909090
meliski? ;) wizyte u lekarza mam za 2 tyg ale przeciez moge zadawac pytania a akurat odp od Ciebie nie oczekuje ;)

Gość karykotkasama
jak pisze osoba a wyzej proponuje test i bedziesz wiedziala ;)

Gość nanett909090
czyli jednak podstawa do spr jest ;) pytalam bo po prostu nie wiedzialam czy jest sens robic test i wydawac na to kase. zrobie i napisze jaki wynik ;)

Gość karykotkasama
test kosztuje grosze a po cio sie denerwowac;o

Gość karykotkasama
jak pytasz czy jest sens robic test? przeciez ci sie spóznia rozumiem jak pisalas? to wiec nie rozumumiem