Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nueve

Jelly, jestes?

Polecane posty

Jell, zauwaz, ze musisz mnie pilnowac, bo inaczej ja juz mam kandydata, ktory mnie z Ciebie wyleczy. :classic_cool:

Pomaranczko 😘 moze zostaw jakies namiary? :D A moze buty mialas jakies niewygodne? :D Uuu, napoje alkoholowe, rozbijasz sie po miescie, moja droga, nieladnie. W pracy to sie nie spodziewalam, ze bedziesz miala szalowa atmosfere, wiec nie jestem zaskoczona. Dzisiaj do 17 czy 18? Wspolpracownicy juz ze mna. :D :D Takze u siebie juz nie siedze, ale wiekszosc i tak pojechala ze mna. Cos czuje, ze przemycili jakies napoje wyskokowe i szykuje sie male oblewanie naszego spotkania. Sa niedobrzy. :D

Ale wiesz, ja sie czulam osamotniona, wiec z tej tesknoty, kiedy znalazl sie ktos zyczliwy, to prawie bym skorzystala. :D

Gość boje sie Jelly
:O :classic_cool:

Balerinki zwykle... tylko za duzo trochu, moze dlatego... no nic, przejdzie :-) nooooo, spotkalam sie z dawno nie wifdzianymi osobami, i bylo bardzo milo :-) i popijalam bardzo dobre napoje wyskokowe, a czas mijaaaaal, i mijaaaaal :-) A ze ja spiochem jestem to ledwo sie zwleklam rano... Dzisiaj do 17:30 albo 18... bleeeee Niedobrze, niedobrze :-) czyli bedzie popijawka :-D

Nie boj sie :classic_cool: W koncu jestes tu dla mnie, no nie? Zreszta, przy mnie Jell jest bardzo kochana. :D

Gość ja cie znow zostawi
to wolaj wtedy przybede i pociesze :classic_cool: dla ciebie wszystko ❤️ 👄 🖐️ :classic_cool:

Na pewno w koncu przejdzie. ;) To dobrze, ze sie wybawilas. Czasem trzeba :classic_cool: Ja kaurat jestem przyzwyczajona do chodzenia spac gdzies kolo 2 i wstawania o 8. 5, 6 godzin snu to u mnie gora, no ale wiadomo jak to jest. To przewaznie nie z mojej winy. :D Chyba bedzie, chociaz wszyscy dobrze wiemy, ze nie powinno byc. :D To znaczy, ja w sumie moge, to oni potem beda zdychali na kaca, jesli sie nie pohamuja. I na pewno sobie pierdykniemy wieczorem partyjke w pokera. :D Znowu wszystkich ogram :classic_cool:

Pomaranczko, bede pamietac. 😘 Tylko moglbys sie ujawnic 😭 Jelly, ale zauwaz, ze przyjdzie dopiero gdy Ty mnie opuscisz. CZyli jestes pierwsza w kolejce. :D

no chyba zartujesz, ja bym nie potrafila tak funkcjonowac... chociaz na dobra sprawe jak bylam mlodsza to potrafilam :-) teraz sie wygodna zrobilam, i spalabym jak najwiecej :-) No ladnie, ale to przynajmniej wesolo bedzie :-) Ograj ich wszystkich :-) a na co gracie ? Bo podejrzewam, ze rozbierany tak czy tak Cie nie rajcuje ?? :-D :-D :-D

dobra dobra, ja musze byc zawsze na pierwszym miejscu, inna opcja w ogole nie wchodzi w gre :-) zastanawiam sie nad krewetkami z grila na kolacje......z wielka iloscia czosnku... hmmmmmmmm i do tego grilowane warzywa... co Ty na to ?

Gość ujawnie sie innym razem
za szybko Jelly sie zjawila a moglo byc tak pieknie :P :classic_cool: dobra nie przeszkadzam zakochanym :classic_cool: milego romansowania ;) 🖐️ 👄

Potrafilabys, przyzwyczailabys sie. ;) W takim miescie zwyczajnie trudno spac (i z takim towarzystwem wyciagajacym na imprezy, wierz mi :D). Na poczatku tez bylam umierajaca, a teraz jest okej. No i u mnie jest duzo, duzo kawy. Juz nie rob z siebie takiej starej. :O Wesolo jest zawsze, a po alkoholu to chwilami niebezpiecznie (np. kiedy wlazimy do pokoi przez balkon zeby wodz nie widzial :D). Ale wtedy w sumie jest jeszcze bardziej wesolo, racja. Eee, mnie rozbierany nie, bo takie widoki mam na co dzien (nie ma to jak miejscowka w szatni :classic_cool:). Ale reszte juz bardziej, jelsi oczywiscie przegrywam. Przewaznie na slodycze. DZisiaj chyba beda zelki ❤️ :D

Bedziesz, bedziesz, nic sie nie martw :) Krewetki z grilla z czosnkiem i warzywami ❤️ Idealne! Pomaranczko, nie trac nadziei :D Do kiedys 😘

hahahahah, wiedzialam, ze rozbierany Cie nie rajcuje, i juz chcialam pytac, czy gracie na zelki :-D :-D ale mam nosa :-) No ale tak jest naprawde..... staruszkaaaaaaaa ze mnie :-) Kochana, ja nawet drzemeczki w weekendy uskuteczniam :-) takze jest juz chyba naprawde zle :-)

Na co mi rozbierany jak ja moge macac i jeszcze mi za to placa? :D :D A zelki to dobra rzecz. :classic_cool: Masz nosa, masz. :D Eee, daj spokoj. Ja duzo mlodsza nie jestem. :) Zreszta, jakbys do mnie przyjechala i by Cie wzieli w obroty, to by sie czula jak osiemnastka, naprawde. :D A ja uskuteczniam drzemeczki w pracy na szefie, wiec wiesz... :D

ooooo to ja chce zeby mnie wzieli w obroty :-) niech wysla po mnie odrzutowca :-D tak wiem , lubisz sie czasem o niego oprzec i pospac :-) normalka :-D

W ogole! Pisalam Ci na maila, ze leca propozycje randki ze strony jednego wspolpracownika! :D Takze wiesz, gdybys byla zainteresowana, to ja moge posredniczyc. :classic_cool:

Odrzutowca nie posiadamy, ale moge sie postarac o ten nasz firmowy samolot. :D Ale przyznaj, ze na takim szefie to sama bys chetnie pospala! :D :D

Gość wy mumie jedne
czy wy jestescie lesbijkami???

Jeden twierdzi, ze jestes dla niego za wysoka, drugi zajety, trzeci zajety ale w sumie chetny, no i czwarty bardzo zainteresowany. Reszta zdjec nie widziala, ale mozesz przyslac jakies ciekawe to urzadzimy randke w ciemno. :D :classic_cool: Ten samolot jest naprawde fajny, prawie jak odrzutowiec. Naprawde, nie jest zle, no wez sie poswiec. :D

Pfff to on jest dla mnie za maly !!! :-D no dobra, jakos sie ugadamy, tylkoc o ja mojemu powiem ? Najlpeiej prawde, hahahahah :-D

On woli te druga wersje. :D :D A twojemu... no nie wiem... powiedz, ze znalazlas wysokiego blondyna z niebieskimi oczami, o wiadomej profesji i ze to milosc od pierwszego wejrzenia. Chyba zrozumie, co? :D :D :D

Gość wy mumie jedne
z ciekawosci, bo taki temat zalozylyscie