Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nueve

Jelly, jestes?

Polecane posty

no nie wiem, chyba bede musiala sprobowac :-D :-D Czekaj czekaj.... wysoki blondyn z niebieskimi oczami..... hmmmmmmmmmm..... :-) :-) Albo jeszcze ewentzulanie mozesz mi przyslac oficjalne zaproszenie na pismie :-D z pieczontkom :-D

Naprawde sprobuj, bo on jest zdeterminowany :D :D Wiesz, moge Ci powdpowiedziec jakos jesli chcesz. 192cm wzrostu i pilnuje "tylow". :D :D Oficjalne zaproszenie? No dobra, pomysle o tym. :D Ale ostrzegam, spisz u mnie, u nikogo innego nie pozwole, bo za dobrze ich znam. :classic_cool:

W ogole zauwazylas? Zwracaja sie do nas per "wy mumie jedne" i jeszcze pytaja nam sie czy jestesmy lesbijkami. 😭 :O

no przecoez ja pozadna jestem, a nie jakas latawica :-D tylko u Ciebie bym spala !! hmmmmmmmmmm ale z ktorej firmy ? a niech se gadaja co chca, mozemy byc i lesboijskimi mumiami, co mi tam :-)

no przecoez ja pozadna jestem, a nie jakas latawica :-D tylko u Ciebie bym spala !! hmmmmmmmmmm ale z ktorej firmy ? a niech se gadaja co chca, mozemy byc i lesboijskimi mumiami, co mi tam :-)

Gość wy mumie jedne
jakbym wiedziala to bym nie pytala ;:P a poza tym to jest moj nick a nie zwrot do was

No ja mysle. :D Bo wiesz, oni Ci moga skladac bardzo kuszace propozycje (i mieszkania maja bardziej wypasione 😭) ale spisz u mnie, tak czy siak. :classic_cool: Z mojej firmy, tej na co dzien. No weeez, musisz wiedziec, juz Ci podpowiedzialam. :D Blondyn, duze niebieskie oczy, 24 lata, 192 wzrostu. Wiec jestes moja zmumifikowana druga polowka ❤️

Aaa, to przepraszam pania od mumii. No wiesz, ale ja pytam o Twoje odczucia. Powiedz jak czujesz. :classic_cool:

Gość wy mumie jedne
mysle ze jeszcze bladzicie i szukacie i odkrywacie siebie :)

:D :D :D Jestes niesamowita. :classic_cool: Ale powiem Ci, ze prawie trafilas :classic_cool:

Gość wy mumie jedne
moja intuicja raczej mnie nie zawodzi :)

Podam Ci litere DRUGIEGO nazwiska. "B". Ale pamietaj, drugie nazwisko :D Niech te twoje google mysla.

Masz swietna intuicje :D Ale powiem Ci, ze nasz zwiazek ma dobre prognozy na przyszlosc :classic_cool:

Co ty masz za zrodla?! :O Polska wikipedia, kochanie. 192 wzrostu, 24 lata, "trzyma sie" z tylu :D Drugie nazwisko na B.

Gość wy mumie jedne
alez moje pytanie bylo z czystej ciekawosci, bardzo mnie to cieszy i zycze wszystkiego dobrego :)

Pani pomaranczowej bardzo dziekuje. Zaprosimy na slub :D No racja, nie bede szastac. Blad. I jak, i jak?! :D :D :D

Kochana, czy musze jeszcze raz powtaszac ? tak: O KORWA :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D czy to jest wystraczajaco dosadna reakcja ?? :-D :-D :-D

Bo wiesz, ten jego niby zwiazek, to ja mu nie wroze przyszlosci (bo jej nie lubie :O :D ). A Ty jestes bardzo dobrym wyborem. :D No i mialabym Cie pod reka. :classic_cool: