Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nueve

Jelly, jestes?

Polecane posty

Ale z czym zgadlas, kochana pomaranczko? Z tym malzenstwem dla obywatelstwa? Alez nie, to jest malzenstwo z wielkiej i plomiennej milosci. A przy tym, jesli ten slub sie odbedzie, to jedno z malzonkow dostanie nowe obywatelstwo, ktore wcale nie jest mu potrzebne. :classic_cool:

Gość wy mumie jedne
no to tym razem intuicja zawiodla :(

Mialam, ale ostatnio kiedy bylam w niekoniecznie trzezwym stanie wszystko z telefonu usunelam i program tez poszedl. :D Ale planuje sobie znowu kopsnac na telefon, jesli nie bede zbyty leniwa. :D A czemu pytasz? Ty masz? :D

maaam :-) pytam bo oczywiscie chce wysylac mojemu przyszlemu malzonkowi fotki mojej pieknej twarzy i nie tylko :-D :-D

Gość wy mumie jedne
nie no ja wysiadam, stracilam sens zycia i swe powolanie :( brak nadzieji na lepsze jutro :(

Ano to zalatwimy na privie. Wiesz, tylko u mnie telefon to jest tak oblegana rzecz, ze chyba najlepiej jak wyslesz zdjecia twojej jakze pieknej twarzy (zero ironii) I NIE TYLKO na maila. Zreszta, dogadamy sie jeszcze dokladnie. ;) A malzonek bedzie wniebowziety. :D pomaranczko, nie zalamuj sie. Trafilas z naszym zwiazkiem, a to juz cos. :D

no ale wiesz, moze jak inni zobaczy to tez sie zastanowia ? Tylko ja prosze o selekcje, interesuja mnie tylko Ci powyzej 180 cm :-D Wiec jak moj przyszly malzonek si emnie znudzi, albo ulegnie utopieniu przy spozywaniu sushi to inni juz beda wiedziec jak wygladam i tez beda sie mogli mna zaopiekowac ? nie uwazasz ??? :-D :-D :-D

To innym tez pokaze, no jasne! Ale wlasnie lepiej bedzie na laptopie, bo wiekszy ekran, rozumiesz. :D Z tymi powyzej 180 cm moze byc ciezko. 😭 jest jeszcze dwoch, no w sumie trzech, tylko ze ten trzeci to mlodszy od obecnego. :D A jednego rezerwuje dla siebie, a co :classic_cool:

Uciekaj na te krewetki. :) Reszte dogadamy na mailu, a w razie czego, to podbij jakis temat ;)

No wybacz, cos dla siebie tez musze zgarnac, jesli chodzi o miejscowych :classic_cool: Do jutra ❤️

Gość JellyBellly
Nie mam w ogole jak pisac, bo mam ''uczniaka'' kol siebie :-O :-O :-O

Okej. No trudno, rozumeim. A nie mozesz go wyslac po kawe? :D Albo niech idzie skserowac ksiazke telefoniczna. :classic_cool: Nie wygralam wczoraj zelkow 😭

Jell, jak bedziesz to daj znac. :classic_cool: Przyszly maz o ciebie pyta. :D

Przekazalm mezowi wszystkie wiesci. :classic_cool: No, prawie wszystkie, w kazdym razie, wspomnialam mu o tobie. Przez telefon nie widzialam jego miny, ale slyszalam, ze sie glupio chichra i pytal, czy naprawde go z toba umowilam. Powiedzialam, mu, ze zobaczymy jak zasluzyl. Kazal Cie pozdrowic i spytac czy znasz hiszpanski :D

A w ogole, opowiadaj co u Ciebie. Co to za uczen? Juz go nie lubie 😭

Cos jeszcze mialam ci opowiedziec... Nie wiem, zapomnialam :classic_cool: :D

Przydaloby sie, zebys mi sie tu jakos pokazala :classic_cool: Niedlugo znow popadne w paranoiczne przerazenie 😭