Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loarra

obrzydzenie do faceta...

Polecane posty

Zaczna od tego ze jestem w 14tc ciazy.Dzidzia nie byla planowana ale oboje(ja i moj chlopak)sie ucieszylismy. Z tym ze od kiedy wiem ze jestem w ciazy jestem jakas dziwna...mam dosyc mojego faceta bez zadnego powodu sie obrazam krzycze na niego i czasem poprostu nie moge nawet na niego patrzec i nie wiem sama czemu zwyczajnie go unikam, mieszkamy jeszcze osobno wiec wymyslam jakies wymowki byle tylko do mnie nie przyjechal.Caly czas sie nam dobrze ukladalo, to wspanialy cieply i odpowiedzialny facet idealny na maża i ojca, no i oczywiscie kocham go.Nie wiem czyemu tak jest. A sama mysl o seksie mnie obrzydza,tu juz nawet nie chodzi o seks z moim facetem tylko ogolnie nawet jak film ogladam i sa sceny łózkowe to nie moge patrzec.Kurwa co sie ze mna dzieje???POMOCY!!!

Gość takie tam duperele
Spoks, to tylko hormony :)

Gość milej syrus
Kupy dzieci karmionych piersią mają (zwłaszcza na początku) lekko kwaśny zapach, który zawdzięczają kwasowi mlekowemu wytwarzanemu przez mieszkające w jelitach bakterie. To normalne. Jeśli jednak kwaśna woń staje się zdecydowanie silniejsza, trzeba się wybrać z malcem do lekarza. Taki objaw może świadczyć o nietolerancji laktozy (cukru mlecznego) albo innego dwucukru (np. sacharozy). Zapach zmienia się (staje się bardziej nieprzyjemny) w momencie, gdy do diety smyka włączamy warzywa, owoce, mięso itd. Jeśli jednak jest wyjątkowo przykry (np. kojarzy się ze zgnilizną), lepiej zapytać o przyczynę lekarza.

Gość a z drugą dziewczyną
to nie ogldaj filmow gdzie sie pieprzą