barrakuda... 0 Napisano Sierpień 31, 2011 przeklejone z innego topiku: "jestem w UK tymczasowo i wynajelam pokoj w domu z Polakami Mieszka nas razem 4osob:y malzenstwo ich kolega i ja. Kobieta powiedziala ze ten drugi facet to ich dobry znajomy. Jednak od jakis 3 tygodni gdy maz tej kobiety idzie na 5 rano do pracy w pokoju obok ona spi z tym ich kolega . Doslownie co 2dni rano po 5 godzinie budzi mnie w pokoju obok gdzie mieszka ten ich znajomy glosnie i miarowe skrzypienie lozka, dudnienie, stekanie i wzdychanie czyli odlosy uprawiania seksu. Czyli maz idzie rano do pracy a babka idzie do kolesia do pokoju i sie pieprza do tego budza mnie rano bo ja mam do pracy na pozniej. Najlepsze jest to ze ona przy tym mezu zgrywa niewiniatko i nawet jak sa wszyscy 3 razem to krzyczy na tego kolesia z ktorym sie pieprzy. Ja udaje narazie ze nic nie wiem.wracam do PL na studia za miesiac i kusi mnie zeby potem powiedziec wszystko temu zdradzanemu mezowi jak sie k**wi jego zona pod tym samym dachem ." i teraz pytanie, uwazacie ze dziewczyna powinna powiedziec czy nie? Gdybyscie byli na jej miejscu powiedzielibyscie czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barrakuda... 0 Napisano Sierpień 31, 2011 "w ogole to ja sie dziwie tej kobiecie bo jej maz jest przystojny i dosc sympatyczny a ten koles z ktorym ona zdradza meza jest dla mnie taki nijaki i w dodatku brzydszy i lysieje jej maz czesto ciagnie 2 prace na raz zeby nic jej nie brakowalo a ta niby chodzi sprzatac na 3 godziny dziennie a poza tym to siedzi w domu i rankami juz pisalam co robi" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barrakuda... 0 Napisano Sierpień 31, 2011 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mnie nie zdradzal Napisano Sierpień 31, 2011 Chyba bym mu powiedziała . Nienawidzę kłamstwa i zdrad . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mnie nie zdradzal Napisano Sierpień 31, 2011 Sorry |:) nie doczytalam . Faceci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barrakuda... 0 Napisano Sierpień 31, 2011 przekleilam ten post, bo w temacie wypowiadaly sie niemal wylacznie kobiety i wiekszosc z nich twierdzila, ze lepiej zostawic sprawe wlasnemu biegowi... ja wiem, ze bym powiedziala Interesuje mnie zdanie facetow, wysunelam hipoteze,ze 90% zdecydowaloby sie powiedziec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hihihia Napisano Sierpień 31, 2011 daj to na dyskusje ogolna, tutaj nikt nie zaglada, a z facetow to tylo zesta sreta :D (liczy sie jako pol faceta) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lomu 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Ja bym stanął w otwartych drzwiach, popatrzył na nich chwilę i wyszedł....Niech się pomartwią, czy powiem jej mężowi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hihihia Napisano Sierpień 31, 2011 a po co dziewczyna ma wchodzic nie do swojego pokoju? to nierealne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barrakuda... 0 Napisano Sierpień 31, 2011 lomu dobre :D ok, to przerzucam na ogolny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Sierpień 31, 2011 zmien moze wersje i zapytaj facetow jakby to maz po wyjsciu zony bzykal wspollokatorke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja tam maam Napisano Sierpień 31, 2011 No gdzie jest ten temat? Daj linka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoletni 0 Napisano Sierpień 31, 2011 "...jej maz czesto ciagnie 2 prace na raz zeby nic jej nie brakowalo a ta niby chodzi sprzatac na 3 godziny dziennie a poza tym to siedzi w domu i rankami juz pisalam co robi..." Powiedziec, ale wczesniej nagrac zeby chlopina mial dowody, przed sadem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Xboxer Napisano Sierpień 31, 2011 Też bym powiedział. Wstretna obrzydliwa świnia. Facet zapierdala a ta doprawia mu rogi. I jak facet wyżej nagrałbym by miał dowody. Nie chce wybielac facetów bo też są świnie i zdradzają. Ale czy to facet czy kobieta powinni ponieść konsekwencje takiego kure stwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach