Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Laguna Beach

pytanie do facetów...

Polecane posty

Pod jakim względem i dlaczego twierdzicie,ze kobieta w łózku jest jak "kłoda"...??? ps.faceci nie zawsze są aktywni

Gość marcinpoznan
bo tylko rozklada nogi i wogole sie nie rusza, to jest kloda, aktywna kobieta, nawet jesli jest grzeczna na codzien, nie klnie, dobrze sie zachowuje to w lozku powinna zachowywac sie jak najbardziej bezpruderyjna dziwka, dominowac, drapac, skakac, jeczec, krzyczec, klnac i przede wszystkim sprawnie ruszac tyleczkiem

Gość marcinpoznan
@fev a co chcesz mnie zwiazac i wykorzystac? ;p ale uważaj bo jak uda mi się wydostac to sie odwdziecze... rzuce na lozko a potem na Ciebie, swoimi rekoma oprę się na Twoich bezwladnych rączkach i mocno zerzne xD po kilku minutach obruce Cie na brzuch podniose za biodra i dobiore do wypietej pupy, i wiele wiele innych scen na ktore musialabys mi poswiecic caly wieczor. lat 26 pozdrawiam

"a co chcesz mnie zwiazac i wykorzystac? ;p ale uważaj bo jak uda mi się wydostac to sie odwdziecze... rzuce na lozko a potem na Ciebie, swoimi rekoma oprę się na Twoich bezwladnych rączkach i mocno zerzne xD po kilku minutach obruce Cie na brzuch podniose za biodra i dobiore do wypietej pupy, i wiele wiele innych scen na ktore musialabys mi poswiecic caly wieczor. lat 26 pozdrawiam" :o "obruce" :o x 1000

obrucic ciezko byloby mnie ale obrocic to sie pewnie da :P

od tylu latwiej wejsc ladny widok obie dziurki dostepne mozna wejsc mocno i gleboko

Gość marcinpoznan
ale czepiacie sie literowki. od tylu faceci lubia bo to pozycja w ktorej dominuja a zarazem kobieta tez sie rusza, no i mozemy patrzec na wypiety tyleczek to sprawia wiele przyjemnosci. chociaz ujezdzanym tez lubie byc, klasyczna, albo ja klecze na dywanie a ona rozklada nogi przodem na fotelu...

bzdura,,,,facet nawet jezeli tylko tu pisze to wyobraza sobie ze po drugiej stronie na laptopie klawiaturkuje z piekna nieznajoma

Nie chodziło mi o doświadczenie, a raczej o Twoje podejście do seksu. Brzmisz jakbyś żyła wizjami romantycznej miłości i seksu przy kominku rodem z Harlequinów. :p

Gość EJJ NOOO
to sobie obejrzyj , wtedy bedziesz brykala ;D

Gość marcinpoznan
Seks z bezpruderyjnym otwartym ogierem, ktory nie bedzie sie bal powiedziec na co ma ochote albo co chcialby z Toba zrobic. To stworzy atmosfere przy ktorej sama zaczniesz mowic o swoich fantazjach i szybko sie rozkrecisz

Ja to chyba nie potrzebowałam się jakoś specjalnie rozbrykiwać. :p Ale zaczynałam od literatury erotycznej-Emmanuelle, Pamiętniki Fanny Hill i filmów erotycznych. A że apetyt rośnie w miarę jedzenia. :classic_cool: