Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuuutnaaa

Wstydzę się iść na rozpoczęcie roku...

Polecane posty

Gość smuuutnaaa

Jutro zaczyna się szkoła i ja idę do 2LO, ale dla mnie każdy początek roku i koniec to jakiś horror. Otóż jestem dosyć niska i dorbna, u mnie w rodzinie się nie przelewa i dużą część ciuchów mam po kuzynce, poza tym w sklepach i tak mam problem, bo dużo rzeczy jest po prostu za szerokie dla mnie. I mam tylko dwie czarne spódnice i jedną białą koszulę, buty mam ok, ale gorzej z resztą, bo spódnica i tak jest zwężana, ale koszuli tak się nie da :( I ona jest na mnie za szeroka, czuję się jak w prześcieradle. Macie jakiś sposób :( Dziewczyny w klasie zawsze są tak odpindrolone, a ja jak zwykle :(

Gość gtvy67
a masz czarną bluzkę?? i może biala kokardka we włosy? - tak dziewczęco?

Gość gtvy67
albo coś szarego na górę - nie musi być białe , co? a probowalaś tą białą koszulę paskiem " przepasać" ? może wygląda lepiej?

Gość Joela
No to do tej koszuli załóż szeroki pasek i będzie o key.

Gość gtvy67
dbaj o to aby być zawsze czysta, a to, ze jesteś drobna to wg mnie zaleta :)

Jeśli jesteś z Poznania to dam Ci swoje ciuchy, tez jestem niska i szczupła:)

Gość smuuutnaaa
niestety nie mam czarnej bluzki, kokardek też nie mam :( U mnie zawsze jest deficyt jeżeli chodzi o ciuchy, rodzice dają mi na wszystkie zajęcia dodatkowe, szkołę muzyczną, ale niestety ubrania mam zwykle po kimś :O Myslicie, że da się jakoś zamaskować tą białą koszulkę? :(

Gość kupuj w szmateksach
i problem z głowy :) trzeba sie nachodzić po kilku i kilka razy w miesiacy zeby znalezc fajne rzeczy, no ale warto :P

Gość sdfghjkl
skoro masz spódnice to te białą bluzk po kuzynce ubierz na jakiś top,albo na jakas inna bluzke np czarna ,ubierz ja zamiast marynarki,może byc rozpieta i nie będzie widac ze jest za duza.

Gość jesienna babucha
pamiętaj miec zawsze czyste uszy i paznokcie

Gość smuuutnaaa
Oj, jestem z Lublina, więc troche daleko :) Ale dzięki. Próbowałam to przepasać paskiem, ale niestety to wygląda jeszcze gorzej, bo wkoło się tak ściąga :O Ogólnie nie za ładnie to wtedy wygląda

Gość gtvy67
no ja tez kupuję sporo rzeczy w lumpach, wiadomo sa droższe i tańsze, ale np dziś kupiłam sobie dziny i inne spodnie, bluzkę i kurtkę przeciwdeszczową, koszulę dla mamy - za 10zł - bo 6zl za kg było

Gość Pani Kitsune
Zrób tak jak ja i złap boki koszuli i na środku pleców zaczep agrafkę, w ogóle jej nie widać :)

Gość Studia Ekonomiczne???
ubierz pasek i wypyusc ja tak luzno, to teraz modne albo wloz w spoddnice i spodnice daj na talie

Gość smuuutnaaa
bez przesady, jestem dosyć pedantyczna, więc chodzę zawsze zadbana i czysta oraz pachnąca,to ciuchy są problemem ;)

Gość gtvy67
koszulkę na ramiączka pod koszulę, a koszulę rozepnij i zwiąż na dole - myśle, ze powinno być ok, do tego jakieś dlugie kolczyki...

Gość smuuutnaaa
Ok, spróbuję coś z tym paskiem i spódnicą zaeksperymenować, dzięki za rady :)

A może masz kamizelkę jakąś którą ubierzesz na bluzkę i pomysł z paskiem też jest dobry a następnym razem pisz wcześniej nikt vi do jutra nie pomoże nawet jeśli będzie chciał :) Co byś chciała mieć na co cię nie stać ?

Gość gtvy67
albo mniejszy sweterek na koszulę, a koszuję wyciągnąć spod tego sweterka?

Gość Martina boy
Mnie ubierali w bluzkę mojej kuzynki i zostałem transwestytą

Gość liszkaaaa
ja tez nie lobię początku roku nie lubię białych bluzek, i ubrania ala mundurek ale mam fajna spodnice,niezle buty i mimo ze nie udało mi sie równo pomalować paznokci, w spodnicy mi ciasno, obcasy niewygodne to jutro będę sie uśmiechać do wszystkich moich kochanych uczniów i rodziców nie tylko uczniowie maja problem:rozpoczęcie, zakończenie, zebrania, szkole uroczystości horror dla wszystkich. powodzenia