Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nenna

mój facet nie jest już taki czuły jak kiedyś

Polecane posty

Gość nenna

Jesteśmy razem 3 lata. Niedawno zostaliśmy rodzicami, byłam pewna że dziecko zbliży nas do siebie jeszcze bardziej, a tym czasem... on oddalił się ode mnie. Pocałunek jest dla niego wielkim problemem, o czułości przypomina sobie jak się kochamy... już nawet nie rozmawia ze mną, zawsze jest zmęczony, albo ogląda film, no i nie ma ochoty na rozmowę... co robić?

Gość aaaaa.......................
nie tylko Twój taki jest:(

Gość aaaaa.......................
zapewne tak jest

Gość nsdgfhjsdgjhsd
moj tez juz taki nie jest:( przytuli i pogawedzi jak mu sie sexu chce:(

Gość Tristan123
mam tylko jedną radę- rozwód;-) a tak na poważnie- WITAMY W PRAWDZIWYM ŚWIECIE.

Gość kot.13
ale masz autorko jakie zainteresowania jeszcze procz meza i dziecka? Licze, ze masz bo jak pragne zdrowia jesli nie to zalamka.

Gość wolna kobietkaaa
Ale ja się całkowicie zgadzam z kimś kto napisał że zaledwie dwa lata razem, potem ciąża i dziecko i faktycznie czego ty oczekujesz? Zbyt krótko jesteście razem i za szybko wszystko się potoczyło. Może on nie dorósł do ojcostwa i teraz tak to się objawia.

Gość nenna
może i faktycznie za szybko się to wszystko potoczyło... no cóż... ale jestem bardzo szczęśliwa, że mamy to Maleństwo!

Gość nenna
wiele razy pytałam się go dlaczej tak się zmienił, a on że on taki był od zawsze ale pokazywał mi się z innej strony...

Gość nenna
i zapewne ja także się zmieniłam, ale staram się żeby było między nami jak najlepiej, a on zlewa nasz związek totalnie...

Gość kot.13
no a jakby 10 lat chodzili i potem dziecko to by sie w telewizor nie zaczal gapic? ponawiam pytanie- czy autorka ma jakies zainteresowania i pasje?

Gość kot.13
to byl ostatni raz;-)

Gość nenna
wiesz co ZAWSZE SZCZERY widać, że nie jesteś jeszcze rodzicem, a jeśli nim nie jesteś to może nie komentuj tego czy jestem szczęśliwa z powodu Dziecka czy nie. NIe zdajesz sobie sprawy ile taki mały człowieczek może dać szczęścia i radości!

Gość nenna
a jeśli chodzi o moje zainteresowania to oczywiście, że są. Przedewszystkim muzyka, fotografia, makijaż...

Gość gość
Jesteście jacyś.. yy!! Kobieta prosi jakieś rady a wy wszyscy piszecie jakieś bzdety wgl nie na temat. ogar ludzie!! Moim zdaniem powinnaś usiąść i pogadać z nim o was.. o tym, że stał się mniej czuły i wgl... :)