Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukamsensużycia

Zastanawiam sie na sensem dalszego życia...

Polecane posty

Gość szukamsensużycia

Witam, ostatnio złapał mnie wielki dół i ciężko mi wszystko ogarnąć, jednym słowem mam chyba depresje. Głównym powodami są: - od pół roku szukam pracy niestety bezskutecznie - od 2 lat nie byłem z żadną kobietą w związku - zaczynam łysieć Najgorsze jak uświadamiam sobie jak od dłuższego czasu wygląda mój dzień: rano wstane odpale komputer przejrze wszystkie strony z ofertami pracy wyśle czasami z 2-3 cv czasami żadnego, potem sprawdzam maila z nadzieją, że ktoś sie jednak odezwie, patrze czy telefon jest naładowany po czym zabieram sie do śniadania i tak siedze przed kompem cały dzień i przeglądam w kółko oferty, najgorsze jest to że następny dzień będzie taki sam...

Gość :) za darmo
pewnie małe miasto?

Gość szukamsensużycia
no właśnie duże, do tego mam wyższe wykształcenie, doświadczenie mimo tylko 25 lat.

Gość :) za darmo
po pierwsze... wiele bym dała, by mieć 25 lat, a nie 41 :) po drugie... mam tylko średnie, bo miałam (czas przeszły...) rodzinę po trzecie... nie mogę normalnie pracować (opieka nad niepełnosprawnym dzieckiem) po czwarte... mieścinka. po piąte, szóste.... A jak facet łysieje, to NIC się nie dzieje, uwierz...:) Będzie dobrze.

Gość navalka
Wyjdź do ludzi człowieku i tam szukaj sensu :) Nie masz nic do stracenia, jesteś młody i wszystko co dobre przed Tobą :)

Gość zaciągnij się na jakis statek
ciągle kompletuja załogi, poszukuja od marynarza do kapitana. Jak nie mozna inaczej, to czasami dyplom w kąt i rozgladać się za cięższą pracą za konkretne pieniądze