Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaki21

Piękne SUKNIE ŚLUBNE oraz BUTY :)

Polecane posty

Gość bez urazy alee
to wszystko jest okropne :O po 1 : buty z przodu wyglądają jak dla dziewczynki na 1 komunię , fleki b. zdarte to odpuść sobie ze sprzedażą za tyle. 2 : ta suknia z 2 linku wygląda okropnie z tą halką na kołach, takie to widoczne, że bardzo razi po oczach co psuje wszystko. po 3 : ta suknia z 3 linku to była modna może z jakieś 10 i więcej lat temu przecież widać, że ze starych zdjęć to jest więc pewnie ktoś po X latach chce się pozbyć wiszącej niemodnej już szmatki z szafy. bez urazy ale usuń to bo nie nadaje się do sprzedaży i to za takie ceny sorry

Gość tryyy tryyy tryyy
bez przesady, dziewczyna wcale nie chce wysokich cen za te rzeczy a poza tym czy ona zadała pytanie czy te rzeczy są ładne?? NIE! ona zapytała czy ktoś nie szuka czegoś podobnego nie szukasz?? to czemu krytykujesz jak mnie wkurzają te wszystkowiedzące ziejące jadem jędze na kafe

Gość i po co autorko
zmieniasz nicka i tak każdy wie że to ty Ip potwierdza

Gość ale wiocha
jak to jest piękne to ja jestem biskupem tryyy tryyy tryyy - przypominam, że to jest forum i każdy ma prawo wyrażać swoją opinię jak dla mnie to nikt tego nie kupi bo po 1 nie modne fasony a buty faktycznie jak na komunię :O więc odpuść sobie

Gość to było dobre
ta 3 kiecka to w latach 98-99 była modna albo i wcześniej