Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majóweczkaaa

800zł rachunków dużo??

Polecane posty

Gość majóweczkaaa

prąd co miesiąc 140 zł internet 40zł tel 60zł telewizja 60 zł fundusz remontowy 100zł co 2 miesiące woda 150zł gaz 500 zł jakoś ma wrażenie że strasznie dużo płacę jak myślicie?? mieszkanie dwa pokoje 55m

Gość mama 3 latka
a czynsz?? Ja 800 zł to mam samego czynszu :/ A w sumie opłat ok 2 tyś miesiecznie Dodam ze nie mamy żadnych kredytów.

Gość aaaaaaaloaaaaaaaaaaa
za gaz 500???? Ja mam 1000zł, ale w tym hipoteczny 350zł, no i duży czynsz

Gość majóweczkaaa
nie mam czynszu bo to jest mieszkanie własnościowe właśnie ten fundusz remontowy to takie składki wszystkich mieszkańców na jakieś przyszłe remonty. a gaz w zimie wiadomo że będzie większy...nawet nie myślę ile...buuu

Gość majóweczkaaa
nie mam czynszu bo to jest mieszkanie własnościowe właśnie ten fundusz remontowy to takie składki wszystkich mieszkańców na jakieś przyszłe remonty. a gaz w zimie wiadomo że będzie większy...nawet nie myślę ile...buuu

Gość mi-mi...
ja mam mniejsze mieszanie, 3 osoby, a rach. co miesiąc 1850 zł, w tym rata kredytu hipot. 600 zł.

Gość mama 3 latka
-czynsz 800 zł - 2 tel 200zł -tel kablowa+net 130 -telewizja N 70zł -przedszkole 380zł -prąd co 2 mieś- 340zł -gaz co 2mieś 180zł :/

Gość Blanka ...
U mnie: 1200 kredyt 300 drugi kredyt 200 telefony 190 prąd 100 Cyfra 360 czynsz 36 internet 40 gaz średnio 2300 - 2400 teraz jeszcze dojdzie przedszkole 200

Gość mama 3 latka
też mam mieszkanie własnościowe, i płacę czynsz nie płacę tylko metrazu jak lokatorzy spółdzielni którzy nie wykupili mieszkania

Gość majóweczkaaa
dobra czyli nie mam najgorzej i powinnam się cieszyć....;-) a ja kombinuję jak tu zaoszczędzić, od dziś wyłączam telewizor bo czasem idzie cały dzień i gaszę światła....aha i koniec z codziennymi kąpielami w pełnej wannie...będę się kąpać po córeczce, po co marnować tyle wody....

Gość majóweczkaaa
tyle że u mnie nie ma spółdzielni :-)

Gość dxfghji
U mnie: czynsz 170 zł gaz co 2 miesiąc 200 zł prąd co 3 miesiące 150 zł media 120 zł telefon 50 zł rata 200 zł Zdarza sie ze w miesiącu idzie 1 tys

Gość onaonaonaonaona
cieszcie się że nie macie domu na utrzymaniu tylko małe mieszkanka

Gość sraty opłaty
U mnie idzie około 1200 zł :o Wynajmuję mieszkanie i z bólem serca odstępne wyrzucam w błoto, bo muszę:o Krew mnie zalewa na dzisiejsze realnia

Gość i wy jeszcze narzekacie....
1000 zł - wynajem z czynszem 480 zł telefony ( facet ma działalność wiec duzo dzwoni) 500 zł kredyt 80 zł internet 300 zł zus 200 zł paliwo, przegląd drobne naprawy samochodu + prąd, gaz, woda około 700 zł czyli ponad 3200 zł

Gość onaonaonaonaona
moje grogie a może wzmianka o zarobkach??? czoo

Gość oj tam
1800 kredyt 100 prąd 80gaz 60 tv 380 czynsz 260 dwa telefony

Gość onaonaonaonaona
tel 250,- prąd 460,- cyfra 80,- rata kr 600,- gaz 80,- woda co 3 msc 500,- krus co 3 msc 600,- za 2 os. zarobki 6000 ,- w sumie

Gość onaonaonaonaona
aż kurde zapomniałam o kredycie ratalnym 500 ,- :D mioodzio

Gość didimakeitthateasy
To niedużo, zamienimy się?;) ogrzewanie - 490zł/mc odstępne - 200zł/mc woda - 120zł/mc prąd - 80zł/mc komórki - 200zł/mc raty - 750zł/mc internet - 30zł/mc gaz - 40zł/3mce O k..wa...:D się dzieje patrzę...

Gość nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
900 mam samego kredytu z czynszem na miesiąc + - 200 tel -100 net+tv -100 ubezpieczenia na życie i grupowe -100 OC -100 prąd -100 woda -100 gaz na razie mamy jedno dziecko, dojdzie drugie:) malo wydajesz:)

Gość ja mam czynsz
letni w tej chwili 360 zł ( w tym fundusz remontowy woda itd) kablówka, internet i telefon 150 zł miesięcznie plus za prąd co drugi miesiąc około 170zł, czyli jakieś 85 zł miesięcznie prąd, mieszkanie 55m

Gość kurde wiekszosc ma fajnie
ja mam kolo 3000 oplat co mc 1000 czynsz wynajem 100 prad 25 gaz 30 smieci 65 woda 48 tv 110 net (z komp na raty) 80 tel 2szt 400 benzyna na 2 auta 50 ubezp mieszk zycie itp 350 przedszkole 220 zlobek wegiel na zime co daje pzrez caly rok ok 200zl

Gość rttrttr
ja tez mam mieszkanie wlasnosciowe a mimo tego place co miesiąc do spodzielni 370 zł

te czynsze są najgorsze, ja płacę 500zł miesięcznie samego czynszu, mieszkanie ma niecałe 50m, paranoja + inne opłaty comiesieczne = 4000-4500zł na życie idzie (2 dorosłych + małe dziecko)