Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vorsafas

Czy są takie sprzęty a jak tak to ile kosztuję?

Polecane posty

Gość vorsafas

Robot który sam sprząta(odkurza, wyciąga kurz również z mebli, ścian, kafelek, paneli, parkietów itp). Oraz urządzenie coś typu pralko-suszarka-prasowalnia że wszystkie jest wyprane, wysuszone i jeszcze wyprasowane.

Gość vorsafas
Wiecie co człowiek po 8 godzinach pracy jest zmęczony, zwłaszcza jak pracuję na dwie zmiany to wiecie ile coś takiego kosztuje?

Gość miguel ciluksau
jedziesz do Tajlandii , tam za 1000 usd kupujesz niewolnice, i bedzie na ciebie czekał odkurzony dom i ryż na ciepło.

Gość vorsafas
Nie chcę niewolnicy, nie chcę drugiej osoby w domu. Poza tym taką niewolnicę musiałabym pewnie nakarmic :D teraz technika idzie tak szybko, na gosposie mnie nie stac bo pracuje na produkcji a potem i tak nie mam siły sprzątac w domu.

Gość miguel ciluksau
wpuszcasz świadkó jechowych (jesli przyjda 2 laski i hasło o bogu porozmawiamy jak mi posprzątacie i jechane:D:D

Gość vorsafas
Ale mnie nie stac na gosposie. Wiem że są pralko suszarki, jeśli która z was ma taką pralkę niech wyrazi swoją opinie o niej. Jeszcze by się przydało żeby ta pralka również prasowała.

Gość odkurzac tzw Rumba co sam
zaprogramowany jezdzi i odkurz . Jk kupilam za 300 le z drugiej reki. na sciany niestety nie wejdzie.