Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Titi-uu

kto porozmawia na GG, tak o miłości, związkach, zyciu?

Polecane posty

Do pomaranczowego:Jestem czarna-Titi (a nie czarny) a poza tym Czekam na jeden gest Wiara jest moją siłą Jestem pewnien,ze wciąż Potrzebujesz mnie - chociaż uważam, że i tak beze mnie sobie poradzisz w tym dennym świecie swoim:) Trzydziestoletni- nie wiem, nie wchodzę na męskie fora...(a powinnam?)

Gość Nieśmiały Ja
Ten po mnie ma racje... Chcesz popisać niby na to co masz w temacie a pod wpływem tego co ktoś napisał ujawniasz że przeprawadzasz ankiete i to na konkretny temat!

Gość Nieśmiały Ja
Hahaha no nieźle :D Więc zobaczę co teraz odpiszesz na to: Wiara w co? Potrzebuje cię do czego? Jakoś sobie wcześniej radziłem więc nie bądź taka pewna :)

Nieśmiały ja - nie napisałeś do mnie na priv, to nie wiesz jak wiele mam do powiedzienia, porozmawiania...:) w temacie topiku. A wiara i co tam dalej było, to poprostu zaznaczenie, że znam kancelarYę ;)

Gość TiTo (Tu i Tam)
O kufa pseudonimu nie zmieniłem xD Trzeba było mnie tak zagadywać? Hahaha czarna Titi :D

Gość Jgwdawg
Dobra dobra stop :D Jeśli nie zauważyłaś to wtedy gdy wydałem się w dyskusje z tobą to przestałem... Jestem tutaj z nudy i korzystam z tel wchodząc... Nie wszystko ja napisałem... "Przepraszam za słowa ostro tnące jak nóż"

I chyba dlatego założyłam taki topik. O ja nieszczęśliwa. Trzydziestoletni- rozgryzłeś mnie:(

Gość Jgwdawg
Moorland widze że coś o tym wiesz ;p No po prostu chciałem napisać na temat celu pisania na GG i zapomniałem że mam zmieniony :D

Gość Jgwdawg
Na końcu jest g a nie d ;p :D Bo na GG Ktoś inny się jej nie wtrąca xD

Gość Titiuu
Hahaha tylko to mi przyszło o tej porze do głowy :D

Gość Titiuu
No wiesz przedwczoraj poszedłem spać o 5 nad ranem a wstałem o 10 nastomiast wczoraj tak strasznie mi się pić chciało a nie miałem co wiet też nie za bardzo... :( Właśnie czytałem znów to co wcześniej pisano ale się już nawet nie dziwie na takie reakcje bo ludzie są dziwni... Ja się natomiast interesuje psychologią ale nie rozwiąnąłem na ten temat jeszcze zbytnio wiedzy... Wiem że już tak masz jakieś zdanie po wcześniejszym więc wole pozostać anonimowy... Zastanawiam się co tak z wielkim bratem wyskoczyłaś xD Temat miłości i związków jest dla mnie kuszący ale "jedyne co warto upić się warto" lol

Pomarańczowy a ja się zastanawiam ile Ty masz lat (dziecko drogie...) "lol" ;D

Gość Titiuu
A co do korzystania z tego forum to skłoniła mnie możliwość korzystania bez rejestrowania i zmiana ksywek ale gdyby było tu mniej osób to by mnie rozpoznano gdyż już tak miałem i to po tym jak lub co pisałem...

Gość Titiuu
Hahaha byś się zdziwiała :D Ja też analizowałem rozmowy ale że niedawno tak zacząłem więc zbytniego postępu nie widać... :D :D :D Dobra już sam niewiem co napisać... Jeśli robisz ankietę to powinnaś zacząć od młodzieży np. Zapytaj... Mnie pytano na Fotka xD

Nie robię ankiety, jestem desperatka, potrzebuję rozmowy na GG...:) A poważnie to mam dość, a gdy mam dość to idę spac!:)

Gość Titiuu
Być może ale w takim przypadku posiadają IP czyli współrzędne geograficzne a że zapoznawałem się z Anonymous to dostrzegłem materiał w którym mówili o usuwaniu ciasteczek i posiadaniu fałszywych lub pod jakimś ksywkami kont a nic na temat szyfrowania IP nie było... Oni pomimo chęci zniszczenia FaceBooka to korzystają z niego w celu komunikacji więc już by ich dawno mieli a tak to posiadają tyle co ktoś napisał... Taaa... Desperatka... Skoro by tak było to ty musisz mieć jakiś problem... POLECAM: Koniec FaceBooka ! ! ! FaceBook prowadzi sprzedaż informacji agencją rządowym do których należą też twoje prywatne dane... m.youtube.com/profile?gl=PL&hl=pl&client=mv-google&user=szadowmaster f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4945816 f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3439257

Gość Titiuu
Spacja niechcący była pomiędzy sz więc podaje ponownie m.youtube.com/profile?gl=PL&hl=pl&client=mv-google&user=szadowmaster