Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata81

Taaka Ryba wesele

Polecane posty

Gość agata81

Witam, chciałam zasięgnąć opinii o restauracji Taaka Ryba w Rybniku Suminie. Planuję urządzić tam wesele, lecz jest to nowy lokal i niewiele można się o nim dowiedzieć na forach. Czy któraś z Was była tam może na weselu lub innej większej imprezie?:))

Gość aleksandrawrz
hej też mnie interesuje ten lokal ale dopiero za 3 lata wiec jeśli wcześniej się coś o nim dowiesz to prosiłabym o info :) ps znasz jakiś fajny lokal na dobrym poziomie ale na minimum 120 osób? :)

Ja byłam w sobotę na weselu mojej koleżanki w Restauracji Taaka Ryba w Suminie. Lokal na prawdę godny polecenia bardzo smaczne jedzenie ładnie podane wszystko świeże i nie do przejedzenia stoły się uginały. Bardzo ładne obejście a najlepszy jest ogród zimowy można tam sobie odpocząć wieczorem i popatrzeć na gwiazdy. Ja zrobiłam rezerwacje na 2013 razem z moim chłopakiem.

Gość agata81
No i lokal jest naprawdę śliczny, urządzony skromnie ale z klasą. Wiele moich koleżanek interesuje się Taaką rybą, i wiem, że właściciel ma coraz więcej rezerwacji :) za lokalem będzie motel w stylu amerykańskim (przerobione szklarnie) Ma być otwarty w przyszłym roku, a podjazd będzie wyłożony kostką (dobrze dla obcasów!;))

Gość aleksandrawrz
No to mnie pocieszyłyście :) sala bardzo mi się spodobała szczególnie na żywo jest bardzo stylowa a nie w stylu "pałacykowatego kiczu" co moim zdaniem wyszło już z mody :) ja niestety robię duże wesele i szukam sali na ponad 120 osób. Czy znacie jeszcze jakiś lokal godny polecenia? Dodam, że byłam już w Złotej iglicy- odpada, oraz w Gościńcu Wodzisławskim który też nie zbyt mi się podoba :D Pozdrawiam

Gość agata81
Jeśli robisz duże wesele, to polecam Ci dworek nad stawem w Wodzisławiu. Jest urządzony w całkiem innym stylu niż Ryba, ale uważam że warto tam pojechać i zobaczyć :) jest dużo drewna, sala bardzo duża, menu bardzo dobrze się zapowiadało, pozdrawiam :)

A orientujecie się może w jakiej cenie jest u nich jednodniowe wesele (sobota)? Byłabym baaardzo wdzięczna za informację :)

Gość gość
Witajcie dziewczyny!! Odświeżam wątek. Jakieś nowe opinie na temat w.w restauracji?