Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bede ukarana.....

Mam nadzieję że Bóg mnie ukarze.......

Polecane posty

Gość Bede ukarana.....

mam swoje dzieci...nie moge przyjmowac doustnej antykocepcji po prezerwatywach mma uczulenie ale w tym mscu staralam sie pomimo bolu ich uzyc w tym tyg zabieg załozenia wkładki jedyna droga anty jaka moge wybrac---albo celibat ale wtedy bede skazana na samotnosc!!! 2 tyg przed zabiegiem dostalam instrukcje abym nie współzyła nie współzylam, jednak w tym mscu miałam 10 dni @ bardzo dziwny jednak był nie byłam w ciazy na pewno 3 dni po @ kochałam sie z moim partnerem i 1 raz w zyciu zdarzylo sie nam ze prezerwatywa została w srodku zarzyłam tabletke po....miałam taka na wszelki wypadek........... od 4 dni @ brak test pozytywny a ja mam zabieg aby załozyc spiralke :( jak aptzre na dzieci to wyje lzy leca od 2 dni jak grochy ale jak paatrze na moja sytuacje........ nie ma wyjscia.....

Gość czyli co bo niewiem
chcesz założyć spiralę mimo ciąży?? Przecież lekarz będzie widział. a jak nie o to ci chodzi to nie wiem za co ten bóg ma cię karać.

Gość bede ukarana....
ZAmówiłam tabletki na poronienie :( walcze sama ze soba

Gość badz szybsza
wez cale opakowanie tabletek antykoncepcyjnych, a poronisz zanim przyjdzie paczka z tamtymi tabletkami

Gość czyli co bo niewiem
mimo wszystko lekarz zobaczy że była ciąża.Zastanów się jeszcze 100 razy.Z chęcią bym się zamieniła.

Przemyśl sobie to bardzo dokładnie. To , że zamówiłaś tabletki, nie znaczy , że musisz je zażyć. Równie dobrze możesz je poprosu wyżucić! To ,że się wachasz znaczy, że nie jesteś pewna. Nie znam twojej systuacji i nie oceniam, ale będziesz musiała z tym żyć sama wiesz.Może tak miało być i wszystko się jakoś uloży? Zrobisz jak będziesz uważała oczywiście, ja tylko radzę o przemyślaną decyzję, bo poco potem żałować?

Gość bede ukarana.....
ja mam juz swoje dzieci kazde upragnione wyczekane jedno pochowalam po prostu nie dam rady ... walcze sama ze soba ......

Gość bede ukarana.....
mam problem z antykoncepcja nie moge przyjmowac hormonów dzis miałam miec zabieg załozenia spiralki.........jednak poinformowalam ze @ nie dostalam to odmowili co jest wiadome.Nie zdarzylam :(

sama widzisz, że walczysz. Też mam 2-kę dzieci ... zostaw to losowi , co ma być to i tak będzie, bez twojej ingerencji.

Gość bede ukarana.....
zamówiłam tabletki z women web ..............ale czytam o nich i nie jest tak kolorowo :( jestem tak rozbita

Gość UWAZAJ NA SIEBIE!!
Ja wzielam tabletke po stosunku i niestety zaszlam w ciaze... pozamaciczna!!! Sprawdz najpierw czy masz "normalna" ciaze!!!

Gość Nierozumim
Pochowałaś jedno swoje dziecko i chcesz zabić to co nosisz w sobie ??? Nie możęsz brać tabletek antykoncepcyjnych a zamawiasz jakieś tabletki na poronienie co Ty wogóle robisz ??? A myslisz o swoich dzieciach bo zdaje sie ,że nie one potrzebują zdrowej mamy i miłości a zazywająć jakies tabletki nie wiesz jakie będą konsekwencje zdrowotne i psychiczne jak to zrobisz. Czy nie łatwiej pokochac to dziecko co nosisz w sobie ??? co za sytuacja zmusza cie do tego bo dla mnie na razie to jest nie zrozumiałe.