Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisimi111

ale jestem zła!!!

Polecane posty

Gość sisimi111

Mój chłpoak poszedł wczoraj na grila sam, bo miałam zajęcie w domu. Poszedł do znajomych, których nigdy nie poznałam i przyszła też jego była, pierwsza miłość.Wiem, że nie chciał mnie zabrać na to ognisko bo najpierw pisał , ze idzie na grila, a jak zaproponowałam, ze odłożę zajęcie w domu i spędzimy dzień razem, to powiedział, że nie mamy planów na dzis. A jak jednak zdecydowałam się spędzić dzien w domu to poszedł na tego grila. Koło 13 dostałam takiego od niego przypadkiem smsa : " jak będziesz chciała sie z tym bawić to wpadnij o 14.10 po kocioł" (taki do duszonek pewnie). Nie był to sms do mnie. Wieczorem jak się spotkaliśmy po całym tym grilu był jakiś zamyślony, milczący. Pytałąm do kogo był ten sms . Wahał się , kręcił i w koNcu powiedział, że do koleżanki Moniki.Poprosiłam, żeby pokazał mi tel w takim razie- nie zrobił tego, a ja nie nalegałam. Dzis rano przyznał się dopiero, że ją tam spotkał. Piszę do niego czy z nią gadał i czy to ona miała przyjsc po ten kocioł. A on nie zaprzecza :( Co mam zrobić jak to rozegrać:(

Gość Asia_3847589347529873
Eee... kocioł? dziewczyno. Na świecie są dwie płcie i z obiema każdy ma do czynienia. Fakt, że to jego była nie znaczy, że znowu muszą się zejść! Czy ty się nigdy w nikim nie podkochiwałaś? Koleś boi się przyznać, że napisał do tej Moniki. Boi się twoich scen zazdrości. Nie powinnaś tak reagować. Nie poszłaś, trudno. Ale na litość boską... tu chodziło o garnek:) Nie żadne miłosne wyznania, ani flirt. Kocioł! :classic_cool:

Gość jakdnfjfksndkskl
Ale to chyba chodzi przede wszystkim o to,że ją okłamał i jednak poszedł na tego grilla.

Gość oowitaj w klubie
wkurwionych ;/;/ Mnie mój też dzisiaj do samego rana wpienił tak że mu się to w głowie nie mieści ;/

Gość oowitaj w klubie
Nie pisz do niego ani nic bo przecież cię skłamała .Pewnie sam napisze jak mu zalezy

Gość aaaaaaabbbbcccc
" jestes kłamczuchem, nie chce cie znac!!!!!!!!!!"

Nie lubie jak ktoś mnie okłamuje, zaufanie w związku jest bardzo ważne. Porozmawiaj z nim znowu powiedz o twoich obawach  o tym niby banalne ale to najlepsze wyjście jak dalej będzie kręcił to znaczy ze coś się mogło wydarzyc na tym grillu .PZDR

Gość Gosc

Macie po 12 lat co? 😄 O boże gadał z byłą! Świat się zawalił. 

Wiesz jak na to spójrz? Niech sobie robi co chce. Niech nawet sobie do niej wróci. Jeśli to, że ją spotkał może wpłynąć na wasz związek to znaczy, że nie był wart. 

Gość Pan Kotarba

Temat z 2011 jprd 😄