Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieluchyBambino

pieluchy bambino opinie

Polecane posty

Dziwią mnie te negatywne wpisy, bo wędruję po forach dla mam i raczej je sobie chwalą. Sama też zamierzam wypróbować, tylko mam pytanie do mam, które wypróbowały pytanie o chłonność i wytrzymałość rzepów. Koleżanko wyżej, gdzieś czytałam, że w Żabce są, ale musisz to sobie sama sprawdzić, bo ja jeszcze nie brałam.

Jak dla mnie dobre sa Babydream Fun&Fit Rossmann oraz Softino Lidl . Ostatnio jak weszla karta w rossmanie z punktami to na stale sie przezucilismy na babydream :) a chusteczki dla mnie najlepsze sa z lidla Softino bo sa mokre i ladnie wszystko wycieraja i ta cena :) nawet makijaż :D

Właśnie zastanawiam się nad zmianą pieluch ale widzę, że u Was Bambino się nie sprawdziły...Z tym,że mowa chyba jest o starej wersji bo w sklepach i w internecie widziałam, że te pieluszki nazywają się teraz Bambino Baby Love, podobno ulepszone:) Stąd mam pytanie czy któraś z mam używała tej udoskonalonej wersji? Przyznam że cena jest kusząca jednak nie mam wśród znajomych mam takiej, która te pieluchy posiadała. Proszę o Wasze opinie, jak z chłonnością, czy nie odpinają się i czy są wygodne dla maluszka?

Gość charlotteeeeeeeeeee
Te nowe Bambino Baby Love są o wiele lepszy od bambino, które ja pamiętam, zupełnie inna bajka ;) W żabce są 2packi, można wypróbować za 1,99 zł, w razie gdyby się nie sprawdziły to nie traci się całej dużej paczki.

Gość wolinaP
Mam 2 letnią córeczkę i jesteśmy zadowoleni z tych pieluszek. :) Bardzo dobrze wchłaniają i ogólnie są dość dobre. Ich cena też jest atrakcyjna, więc dopóki córeczka będzie nosić pieluszki i będą jej służyć te bambino, to nie będę zmieniać na inne. :) Polecam

U takiej dwulatki to zapewne często idą w ruch rzepy. odpinanie, zapinanie... jak się sprawdzają?

Gość Kisaq
Stare Bambino były niezbyt udane, ale te nowe z niebiesko fioletowym nadrukiem są super! A co do chustek z Lidla to dla mnie sporo lepsze od Softino są te droższe zielone Toujours.

Gość Kisaq
Rzepy niczym się nie różnią od Dady, Babydreamów, Tesco Essentialsów i innych. Natomiast pieluchy Fun&Fit z Rossmanna w ogóle mi się nie podobają. Jeśli już tam kupuje to klasyczne Babydreamy, bo Fun&Fit są trochę niedopracowane i za bardzo budżetowe.

Gość ona92
Wolę babydream z rossmana niż te bambino cena taka sama a 100% lepsze

Ona92 - może bym i potraktowała poważnie Twój wpis, gdyby padły w nim jakieś argumenty ;) To co napisałaś jakoś do mnie nie przemawia. To tak, jakbyś powiedziała "są lepsze - bo tak" ^^ Kisaq - zgadzam się, że stare Bambino nie powalały jakością. Pamiętam je z czasów pierwszego dziecka i szczerze mówiąc w ogóle nimi się wtedy nie interesowałam. Przekonała mnie za to ich jakość po powrocie, a konkretnie (pomijając takie oczywistości jak atesty dermatologiczne i PZH) oddychający materiał z jakiego są zrobione, mniejsza ilość absorbentu, dodatkowa warstwa pulpy, mocne zapięcia, ściągacz i fakt, że nie uczulają, w przeciwieństwie do wielu innych z tej samej póki cenowej. Na plus zaliczam również możliwość zamawiania ich bezpośrednio na stronie producenta, z dostawą do domu i w naprawdę rozsądnych cenach. I nie - nie zgadzam się, że rzepy nie różnią się od pozostałych. Używałam innych i naprawdę mam porównanie. :)

Gość KATARZYNA 1975
poszukuję tych pieluch ale prawie nigdzie ich nie ma! pampers się bryluje,pozostawia mokrą powłokę i generalnie jest mocno przereklamowany..po wypróbowaniu kilka miesięcy temu niebieskich bambino nie widzę na rynku lepszych pieluch.jestem bardzo wymagająca i dlatego dziwię się tym opiniom nie do końca sprawdzonym.wystarczy sprawdzic ręką polaną wodą powłokę swoich pieluch i bambino i się przekonac, że są o niebo lepsze..coż reklama dzwignią handlu ale fakty są inne.może kiedyś były niedobre, nie wiem, bo wtedy nie używałam, ale proszę was nie wypisujcie głupot, bo to jest krzywdzące dla samych dzieciaków, najpierw porządnie sprawdzcie...

Gość gość
Bo Pampersy są przereklamowane!! Nie dość, że pęcznieją w błyskawicznym tempie i trzeba często zmieniać, to jeszcze rozmiarówka jakaś dziwna.. dziecko powinno się mieścić, a tego nie robiło... Wg mnie najlepsze są DADY! Moje dziecko dostawało PAmpersy w prezencie.. to co chwila zmieniałam.. zwłaszcza, że były 3 paczki, a robiły się na dziecko za małe- rozmiar 3, zaś 3 z Dady synek nosił o 2 miesiące dłużej. Dla mnie Dada wygrywa. Dobra cena (zwłaszcza jak w promocji) i dobra jakość. Dostalismy też Helen Harper czy jakoś tak,, porażka!! Żeby się nie naciągają, tylko na plecach jakiś niby rozciągliwy pasek, który nic nie daje, a kupa (średnia twardość) przeciekła na body.. Tak samo beznadziejne są Pampersy Sleep&Play.. brak regulacji rzepów, albo cisną dziecko, albo spadają..

Gość gość
promocja Bmbino w superpharm za 21.99 warto kupic?

Gość gość
ja kupiłam próbki w Superpharm. Po 2.99zł pakowane po dwie sztuki na próbę z każdego rozmiaru. Także, żeby nie wydawać kasy na całe opakowanie można przetestować na kilku pieluszkach.

Gość gość
Jestem niesamowicie zaskoczona jakością i ceną tych pieluch. Nie przeciekają (radzą sobie nawet z luźniejszą kupą), pupa po nocy nie jest mokra (a ten problem synek miał z Dadą; o odparzeniach nie wspominając w przypadku Dady:(((). Porzuciliśmy wspólnie Pampersy Active Baby na rzecz fioletowych królików:)Dziecię zadowolone, a i wydatki na pieluchy mniejsze. Aha, są w Tesco i w Auchan, gdyby ktoś szukał.

Gość gość
Ja i mój maluszek też właśnie wypróbowaliśmy bambino. wg mnie są ok. nie pęcznieją tak szybko jak pampers, nie przeciekają nawet po całej nocy, długo zostają suche. rzepy dość mocne. jedyne co mnie martwi to raczej mały rozmiar. mój synek ma teraz 3 m-ce i 6,5 kg i wątpię by rozmiar 3 wystarczył do 9 kg, no ale szczuplutki to on nie jest :) zawsze można kupić rozmiar większe :) no i oczywiście cena jest atrakcyjna. pzdr

Gość gość
Kiedyś były na stronie hygieniki po 19,90 ale już sa po 24,98. Ale można jeszcze gdzieniegdzie znaleźć taką promocję. Ja zamawiam na vitasferze http://vitasfera.pl/ z dostawą gratis (powyżej 150 zł) i jest ok.

Gość martangość
Te fioletowo-zielone są chyba najlepsze na rynku (dziecko które robi ok 4 wielkie kupy dziennie i poza bamb. praktycznie wszystko przecieka). A mam przegląd większości rzeczy na rynku - próbowałam wczesniej zielone pampki, dada, tujours, babydream, pampers Premium care i żółte bambino. Lampki Premium dają radę, tak samo jak żółte bambino, z resztą było źle...