Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość recepta na CYPREST

dziewuszki dostałam tab.anty o nazwie CYPREST, przeczytalam ze sa na trądzik?

Polecane posty

Gość recepta na CYPREST

a nie ajko anty. biore 3 opakowanie i kochałam się bez gumki (caly czas), prosilam lekarke o tab.anty a ona zapisala CYPREST. czy sa one tez anty? nic nigdzie znalesc nie moge ;/

Gość recepta na CYPREST
pomocy...

tak, to są też tabletki antykoncepcyjne mówisz, że bierzesz je juz 3 miesiące i dopiero sie skapnęłaś że to środek na silny trądzik między innymi?

"Preparat posiada działanie antykoncepcyjne, jednak nie zaleca się stosowania go jedynie w celu doustnej antykoncepcji. " 🖐️ Wszystko jest napisane w ulotce. 😴

Gość recepta na CYPREST
wlasnie o ta ulotke mi chodzi, juz to dawno przeczytalam ale nie zaleca sie bo sa dodatkowo na pryszcze czy sa jakies mniej skuteczne o to mi chodzi? tradzik mam a raczej mialam...

cyprest to jest taka ulepszona wersja tabletek diane 35 które przepisuje sie w pierwszej kolejności na problemy wynikające z kłopotów z hormonami czyli właśnie silny trądzik, zbyt duże owłosienie, itp. dlatego sie nie zaleca stosowania ich u kobiet które takich problemów nie mają, bo owszem one mają działanie antykoncepcyjne TEŻ, ale to nie jest ich jedyna funkcja, bo mają po prostu taki składnik w sobie, który właśnie ma pomagać na te inne rzeczy

Gość recepta na CYPREST
no ok, bo tradzik mialam, eh nie schodzil na plecach najbardziej. bylam, u gin a ona dala mi cyprest, nie wspominalam nic o tradziku bo na twarzy go nie ma, jest tylko na plecach widoczny. oczywiscie pryszcze zniknely ale czy jestem zabezpieczona w tych 99%? nie zapomniałam zadnej tab i zawsze przyjmuje o 16. i ani 10 minut pozniej ;p za 2 tyg dop jestem zapisana nareszte badan. a jestem tak przerazona ze hej. jak przestane brac cyprest to tradzik wroci? tzn jak by mi cyprest zmienila na inne...

Gość recepta na CYPREST
czy to mi w jakis sposob moze zaszkodzic? czy nic sie nie stanie? jezu ufff... tyle dzis w necie przesiedzialam ze czulam juz ruchy dziecka :))

Mają taką samą skuteczność jak inne. Inne tabletki również zmniejsząją trądzik, tylko nie tak skutecznie jak Cyprest, więc nie sądzę, żeby powrócił, a na pewno nie z taką samą "siłą".

Gość recepta na CYPREST
jezu dzieki dziewczyny bo juz chcialam po test leciec :) uf...

Gość HT
Witam:) Chciałabym odświeżyć temat;P Czy odczuwałyście jakieś skutki uboczne podczas brania cyprestu? Właśnie dostałam je na problemy z hormonami;/