Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudka16x

picie wina

Polecane posty

Gość klaudka16x

witam, mam pytanie odnosnie wypicia lampki wina, zaznaczam ze karmie piersia, chciala bym ja wypic po ostatnim karmieniu czyli jakos ok.22, dziecko przesyia mi cala noc i budzi sie o 7/8 rano. czy to mu w jakikolwiek sposob moze zaszkodzic? obchodze dzisiaj z moim narzeczonym 3 rocznice no i chciala bym z tej okazji sie napic.

Gość spokojnie mozesz wypic
Ja tez karmiac wypilam kilka razy kieszek wina zaraz po karmieniu (np. na rocznice slubi oraz na swoje urodziny) i mojemu synkowi nic nie bylo. Jeden kieliszek nie zaszkodzi jesli nie planujesz karmic do 3 h po wypiciu.

Gość agnies121
możesz się spokojnie napić!

Gość ,.,.,,,,,,,,,,,...
Ja wypilam mala lampke winka w sylwestra-bylam wtedy w czwartym miesiacu ciazy. Tylko ja mialam winko swojskie, moja mama robi tylko z owocow, bez dodatkow, typu drozdze, spirytus.

Ja gdzies czytalam w arykule nie na forach ze mozna z tym ze przed karmieniem dziecka musisz odciagnac przynajmniej 10 ml z jedej i 10 ml z 2 piersi! ;) Ja tam wole nie ryzykowac ;P Lepiej nalej facetowi winko a sobie jakis soczek w lampke od wina aby ladnie wygladalo ;) A i to zaraz po karmieniu dziecka napewno nie przed;)

Gość D.Bill
mi sie raz zdarzyło wypic piwo słabe 330 ml i pół lampki czerwnego wina - syn tez juz przesypiał noc, ale akurat cos mu 'wypadło' i obudził sie i zazadał cyca - to było ok. 3h po wypiciu... dałam mu, a za2h rzygał dalej jak widzi

Gość do D.Bill
KOlezanka wyzej pyta wyraznie i jeden kieliszek wina, a nie o mieszanke piwska z winem, widzisz roznice :o