Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek S.

Dziewczyna mnie tresuje.

Polecane posty

Gość Maciek S.

Dziewczyna, z którą jestem od półtora roku zaczęła mnie od jakichś 3 miesięcy tresować, zwłaszcza emocjonalnie. Najpierw śmiertelnie obrażona o moją przyjaciółkę, z którą od czasu do czasu spotkam się by pogadać. Ona oczywiście też ma swoich przyjaciół, zawsze się cieszę jak się z nimi spotyka. Ale mniejsza o to. Tę zazdrość jeszcze przełknę, choć naprawdę nie widzę podstaw. Non stop strofuje mnie, a że mam w szafie niewyprasowane koszule, a że mój tonik do twarzy jej się nie podoba bo pachnie aloesem, i w sumie to mnóstwo takich nic nie znaczących pierdół, ale zawsze jej przytakiwałem i robiłem po jej myśli, bo nie lubię nieporozumień do niczego nieprowadzących. Ostatnio zacząłem jej doczepki zlewać, zrobiłem się oschły w stosunku do jej docinek, bo już nie mogę ich znieść. Wczoraj się miarka przebrała - wybieram się na wesele do kuzynki, oczywiście z nią, skompletowałem sobie elegancki strój - wyjściowe popielate spodnie, eleganckie buty, biała koszula, ciemna marynarka i mucha. A ta z tekstem, że brzydko wyglądam, że powinienem mieć garnitur, że każdy szanujący się facet ma garnitur i że ona nie chce ze mną iść. A ja nie lubię garniturów, bo zazwyczaj są i sztampowe i źle leżą bo są na jedno kopyto, a te szyte na miarę nie są w moim zasięgu. Zlałem po raz kolejny, nawet się postawiłem - powiedziałem, żeby nie jechała ze mną jak ma tak kręcić nosem. No i się śmiertelnie obraziła. Wesele za trzy dni, nie wiem, czy mam iść do niej i przepraszać, w sumie nie wiem za co, czy olać i czekać co się wydarzy. Kocham ją mocno, ale wiem, że nic na siłę. Nie wiem jak sobie z tym poradzić, boję się podjąć jakiekolwiek ryzyko.

Gość bzbzbz
mojego brata tak dziewczyna tresowała, nawet nie mógł bez niej zjeść. W domu wszystko musiało być tak, jak ona chce. A skończyło się tak: zdemolowała to mieszkanie, a mnie pobiła, gdy stanęłam w jego obronie. Więc przemyśl sprawę ;)

Gość Macius skarbie
o ja pierdole... tresura? mój cudowny wspaniały ex nawet by nie wpadł na pomysł żeby mieć przyjaciółke :O :O :O ciesz sie że w ogole masz dziewczyne...

Gość niekonieczny
Moja mnie czasem stresuje :P

Gość baśka mi ukradła nicka
Trochę upierdliwa panna.

Gość Alicja Delicja
Ale number, sie czepia. Moze pogadaj z nia i powiedz jak sie zachowuje i zapytaj czemu tak sie zachowuje!!!!! A nie udawac ze nie ma tematu i sie wkurzac po cichu!

Gość szz
bo widocznie nie jestes taki jak by tego chciala

Gość oj ludzie też mi problem
skoro ja KOCHASZ to odejdź do niej, przytul się i przestańcie się wreszcie kłócić!

Gość oj ludzie też mi problem
*podejdź

Gość powiem i ja ......
ja myślę że od początku Waszego związku pozwoliłeś jej na tzw tresurę nie mając swojego zdania i milczeniem zbywając to że coś Ci nie pasuje ...teraz dziewczyna rozhulała się na dobre a Ty nagle stawiasz weto ....mówisz swoje zdanie ...dla niej to szok a fochem chce Ci pokazać że ona nadal tutaj rządzi ...nie wiem co mam Ci radzić ?....piszesz że kochasz że nie chcesz jej stracić ale przemyśl sobie czy chcesz być w takim związku gdzie zawsze musi być tak jak ona chce czy nie ....może poważna i szczera rozmowa z nią coś pomoże ?....

Gość Miraculum5
Laska próbuje Cię, ile może. Metoda? Masz 3 rozwiązania: 1. olać jej kretyńskie docinki, robić swoje bez słowa i czekać co się będzie dziać. 2. przytakiwać i zrobić z siebie sierotę, którego w końcu rzuci, bo laski sierot nie lubią 3. Zacząć stosować zasadę "wet za wet". Zacznij Ty ją pojeżdżać. Albo siądź powiedz co Cię boli, że masz dość i jak tak dalej będzie robić, to nie wiesz, jak się skończy. Co do wesela- powiedziałabym, że Ty jej stroju nie nakazywałeś żadnego, więc sam tez masz prawo ubrać się jak chcesz. I jeśli ona tego nie akceptuje, to idziesz sam.