Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pochlonieta:) :) :)

jakiego mialyscie Kobiety

Polecane posty

Gość xxxxxxxxxxxxxxx
mój men ma 17 cm i to moja jedyna zdobycz ale ważne ze mi pasuje ;)

Gość gość
Ja mam 16 wiec chyba jest dobrze:-) pozdro :-) :-) :-)

Gość gość 28 lat
Rozumiem że jak laska ma cycki rozmiar 3 to w łóżku beznadziejna, liczą się tylko takie co mają 5+ Koleżanki napiszcie o swoich cyckach .... Przecież to bzdury z wielkością choooja bo pochwa elastyczna jest. mam 185 cm i miałem małą drobną kobietę i mój był za duży dla niej, z koleji kiedyś moja partnerka była wysoka i Pupiasta i też nie było dobrze. Wniosek że trzeba szukać partnera podobnego wzrostu i budowy - ale niestety człowiek zakochuje się bez używania rozumu i tak wychodzi czasem pozdro życzę udanych kootasoow i ciiipeeek i mega orgazmów

Gość elle gość
No przyznam że lubię patrzeć na duże k***sy we wzwodzie :)

Gość gość
znieczulona dotykiem to naprawdę ty jesteś na tym zdjęciu...

Gość gość
nie oszukiwałeś, po prostu jesteś w tych drugich 3%

Gość strong81
gosc te 3% to do mnie? bo ze mna nie jest tak zle :)

Gość gość
hehe jak zwykle temat dziewczyn dla dziewczyn a wiekszosc postow pisza faceci. duych akich duzych to mialam 2, ale sex tylko z jednym. temu co mial 24cm tylko ustami robilam. najmniejszy byl 15 na oko i byl fajny tez :)

Gość gość
Nie będę pisała w cm. ale moje trzy uchwyty dłoni.Nie raz zaboli,jak mi dobije do dna.

Gość gość
najwiekszy poki co to z 18, ale dziabnelabym cos wieksego :P najmnieszy z 10-11 i byla porazka. smiech i z wielkosci iz tgeo jak r****l :D

Gość tomek11111
Mój penis ma 22cm, czyżbym zaliczał się do tak małego procenta osób?Obecnie nie mam partnerki, może jest jakaś chętna?

Gość gość
Ja mam 14 cm dlugi i 14.5 w obwodzie co myslicie ?

Gość para nago
Moj msz ma 19cm dl i jest dosc gruby bo jak mi wklada to mysle ze mi c**e rozrywa ale nie zamienilabym go na zadnego innego kutads bo on dogadza mi i wypelnia.moja c**e akurat

Gość gość
Do para nago jesteśmy naturystami 39 i41 podobne rozmiary penisa może wspólne plażowanie Łeba 2018 lato

Gość Kobieta nago
My też jesteśmy 34/36 lubimy szersze grono naturystów morzemy się spotkać. Dopiero wruciliśmy z zagranicy dlatego odpisuje podaj meil i sie umawiamy

Gość gość
ja też nigdy nie mierzyłam, ale trafiały mi się różne pierwszy facet miał wielkiego ale nie było mi z nim dobrze, kolejny miał małego i w sumie też nie za ciekawy seks z nim był, obecnie mój mąż ma dość duzego i grubego i jest z mi z nim bardzo dobrze, :-)

Gość gość
największy był ok. 20 cm, podejrzewam dwoje miało ok.15 jeden z 10 i pomijajac fakt,ze byl mikrusem, to jeszcze cienkim strasznie - nie czułam go...był odczuwalny może jak jeden palec, więc... no i aktualny tez mały, ale objętościowo jest OK. Myślę, że ma z 12 cm i na początku (przed nim byłam z tym 20cm) było średnio, ale później wróciłam chyba do rozmiarów po tamtym bydlaku i jest najlepiej,bo nigdy mnie nie boli,co zdarzało się przy 20 i 15tkach.