Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozalia na wczasach

problem z facetem, problem w związku

Polecane posty

Gość rozalia na wczasach

Mój problem wygląda następująco. W kilkuletnim związku od dłuższego czasu wiało nudą i rutyną. Mój facet przestał sie starać, tv, laptop, piwko. Nawet seks stracił swój urok. Ja mam nietypowe upodobania, na poczatku bardzo go to kręciło, teraz? mogę sobie o tym w snach pomarzyć. Nie czułam się szczesliwa już od ponad roku. Kłótni nie było ale było tak jakbyśmy trwali przy sobie z przyzwyczajenia, z nudów, z wygody. Miałam mieszane uczucia, czy zostać, czy odejść, czy probować, czy po prostu odpuścić. I wtedy pojawił się on. Znajomy sprzed wielu lat. A teraz czuje coś czego nie czułam od bardzo bardzo dawna. Wyzwoliły się we mnie uczucia których wczesniej nie znałam. Z tym facetem nic mnie nie łączy, jedyny dotyk to podanie sobie dłoni na przywitanie. On daje mi do zrozumienia, że bardzo mu się podobam ale trzyma się mimo to na dystans, bo wie, ze mam chłopaka. Najlepsze w tym wszystkim jest to, ze mój facet od jakiegoś czasu zaczął się delikatnie zmieniać, tak jakby bardziej się starał, w porównaniu do tego co było kiedyś. I naszły mnie kolejne wątpliwości. Najpierw chciałam odejść, bo miałam dosyć jego olewania, później pojawił się znajomy, który nie mogę zapzreczyć, namieszał w moim życiu, aż tu nagle mój facet zaczął się starać... i jak wybrnąc z tej sytuacji?

Kobieto musisz po prostu wybrać.Porozmawiaj ze swoim obecnym partnerem, a może gdzieś wyjedzcie na weekend, spróbujcie odnaleźć w sobie to co Ci się kiedyś podobało, jeżeli się kochacie dalej i oboje tego chcecie to będzie dobrze, a parę dniu Twojego znajomego nie zbawią, poczeka;).

Gość gorilla z
co masz na mysli pisząc wybrnąć?

Gość dssdsdsdssd
dylematy szmaty...