Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Detektor tętna płodu

Detektor tętna płodu czy któras miala??

Polecane posty

mam pytanie jestem w ciąży niestety to nie moja pierwsza ciąża ostatnio sończyło się dla mnie tragedią w 9 miesiącu dziecko zmarło w moim brzuchu.. ale nie o tym teraz mam pytanie czy któras używała Detektor tętna płodu np http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-angelsounds-wyprzedaz-i1777231513.html czy pomogło by mi to w monitorowaniu samodzielnie dziecka??

Gość teosia
w ktorym tygodniu jestes? strasznie Ci wspolczuje straty tamtego dzieciatka:(

nikt nic nie słyszał?? dziewczyny pomóżcie mi może cos wiecie na ten temat???

teraz 17 tydzień leci

Gość alabalamala
nie mam pojecia pierwszy raz o czymś takim słyszę, ale to chyba tak jak KTG

Gość jak byłam w szpitalu
to miałam właśnie tym detektorem słuchanego synka kilka razy dziennie i nawet pytałam pielęgniarki czy można taki kupić powiedziała mi , że jak najbardziej ale tylko z tych droższych , lepszych i lekarz powinien nauczyć cię prawidłowego wsłuchiwania się bo inaczej będziesz siała ciągła panikę

ja mam taki w domu.Ciążę miałam prowadzoną w UK,i tu byłam na słuchaniu tętna chyba...w 16 tygodniu,zaraz jak przyszłam to zakupiłam na ebayu.Bardzo fajna rzecz,można posłuchać dziecka kiedy się chce,sama nauczyłam się wykryć tętno(jeździłam dotąd po brzuchu aż wyłapałam) pytałam położnej,urządenie nie szkodzi dziecku.Dopóki nie poczułam ruchów używałam bardzo często,potem jak zaczęłam odczuwać to już troszkę rzadziej,chyba że nie dawał znaku życia kilka godzin,to wtedy go podsłuchiwałam.Potem jak mały zaczął już bębnić na dobre-audio doppler zaczął trzeszcześć,bo co tylko przystawiłam słuchawkę do brzucha to mały w nią bębnił :P

Ja zakupiłam detektor jak byłam w 14 tygodniu, korzystałam z niego chyba do 34 tygodnia i naprawde mogę polecić, ileż razy on mnie uspokoił, czasem byłam spanikowana, ale słyszałam serduszko i kopnięcia w głowicę, ja nie czułam a było słychać.