Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smutna2302

Nalegający na seks :(

Polecane posty

Witajcie. Jestem z moim mężczyzną już 1,5 roku, ponad. Jesteśmy szczęśliwi, kochamy się bardzo. Psychicznie w sensie. Co do fizycznosci, to jest seks oralny i analny... a normalnego nie. Tabletki bede mogla zacząć brac za pół roku dopiero (wzgledy zdrowotne)... a Mój luby nie chce tego robic w prezerwatywie... I twierdzi ze juz mu sie nie chce czekac na mnie... ze nie ma ode mnie tego czego oczekuje... jak mu wytlumaczyc?

Gość Znudzonyczłeczek
Ja piernicze ze chlop tak daje rade z toba? Ja to bym dawno zdradził partnerke z jakas bliska kolezanka.

Udany seks jest jednym z fundamentów związku. Nie ma dobrego bzykania, związek będzie do bani.

On powtarza ze w anus to nie to samo, że On by wolal to z przodu... ale bez prezerwatywy. nawet najcienszej

No ja go rozumiem. Lubię podymać w pizdeczkę bez gumki. To nie to samo co gumka albo anal.

wszystko pięknie tyle że podobno się kochają więc jak by od czasu do czasu gumkę założył korona z głowy by niespadła :-p Pan Wygodnicki :-p

noo, Wygodnicki niestety :) Jak ja mam go przekonac ze warto czekac jeszcze te pol roku? (wlasciwie 5-6 miesiecy)

No na pewno by nie spadła korona. Ale jakby nie patrzeć, to seks w którym nie dostaje się tego, czego się pragnie jest raczej kiepski. W końcu zacznie się z tego robić problem.

Nie rozumiem Cię kobieto :-o Przecież z tego co piszesz to on ma Cię głęboko gdzieś daj se spokój ,pewnie stać Cię na lepszego ale dla pewności wstrzymaj się te pól roku :)

Gość do autorki: dziecko wiesz
gdzie on CIę ma? dokładnie tam gdzie CI wsadza penisa , tym jesteś dla niego smarkulo

Z miłości się różne dziwne rzeczy robi. Ale fakt, jeśli to dla niego taki big problem, to nie wiem na ile silna jest ta jego miłość, skoro grozi, że nie będzie czekał...

Gość Multimedia
Nie przekonuj. Jak bedzie chcial to poczeka, a jesli nie to pojdzie na bok, w tym momencie sama bedziesz widziala ile jest wart i czy byl wczesniej sens planowac z nim zycie. Badz soba i mysl przede wszystkim o sobie.

Gość jakie duuuuuurne prowo
-10/10 a jeśli to nie prowo, to powinnaś idiotko wiedzieć, że są też inne metody antykoncepcji, jak choćby kapturki, wkładki domaciczne... a nie tylko prezerwatywy i piguły :O poczytaj trochę, albo idź do lekarza 🖐️

Gość smarkula za seks
się bierze a w łbie pusto

Gość brawwwo
daj się pukać w kakao będziesz rozjechana aż miło

Gość Multimedia
Poza tym mozesz mu zadac jedno pewne pytanie: czy jest gotowy poniesc odpowiedzialnosc za dziecko i w ogole rodzine w razie wpadki? Czy podola psychicznie i finansowo? Zamoczyc fiuta to jest tylko chwila, a odpowiedzialnosc na cale zycie.

Gość ale dziecko
dziwka z CIebie

Gość bardzo jęczysz
jak posuwa Cię w dupę? może masz ochotę na dwa fiuty chętnie się przyłącze uwielbiam takie młode lafiryndy

Gość uullaaala rozumiem
że z kakaowego oczka od razu bierzesz do gęby i ciągniesz druta aż się spuści?