Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kobita Fatalna

Odzyskać go

Polecane posty

Potrzebuję rady. Kilka miesięcy temu rozeszłam się z chłopakiem. Nie będę się zagłębiać w to, dlaczego tak się stało, jednak wiedzcie, że rozeszliśmy się na spokojnie, w przyjaznej atmosferze, nadal się kochając. To bardzo dziwna sytuacja, jednak prawdziwa. Oboje zdecydowaliśmy, ze tak będzie najlepiej i podjęliśmy decyzję o chwilowym zerwaniu kontaktu, by pozbierać do kupy myśli i uczucia. Już niedługo później, wiedziałam, ze to wszystko błąd. To nie tylko ktoś, kogo kocham od kilku lat, to także mój najlepszy przyjaciel, brakowało mi go jako jednego i drugiego. Skontaktowałam się z nim, rozmawiamy tak, jakby tej przerwy nie było. Mieszka daleko ode mnie, dlatego też jeszcze się z nim nie spotkałam... Jednak dowiedziałam się dziś, że 4 dni temu zaczął spotykać się z pewną dziewczyną, dziewczyną, która interesowała się nim, gdy byliśmy razem. Powiedział naszemu wspólnemu znajomemu, że to nie jest poważny związek, że on jej nie kocha, ona jego też, ale stracił nadzieję, że ze mną coś jeszcze z tego wyjdzie i chciał spróbować czegoś innego. Powiedział też, że nadal coś do mnie czuje, ale nie jest na razie na nic gotowy... Chcę go odzyskać. Czy ktoś umiałby mi doradzić, jak powinnam to zrobić, żeby niczego nie zepsuć? Boję się stracić swoją szansę...

Gość nie wiem co robić???
mam podobną sytuację, chcę do niego zadzwonić. Ty tez tak zrób.

jesli się odważę, to tak powiem mu prosto z mostu:)

nie mamy żadnego kontaktu od prawie roku.

nie wiem, ale raczej tak on nie wytrzymałby sam

Gość a tititi!
to ci pies ogrodnika! Sama nie chciala, ale jak pojawila sie inna to juz inna spiewka!

Wiedziałam, że chcę go odzyskać, zanim zaczął się z kimś spotykać i zanim dowiedziałam się o tym, że się spotyka.:) Po prostu ta wiadomość wywołała we mnie panikę, że nie mogę próbować powoli, że powinnam coś zrobić szybko, drastycznie, zanim zdąży się zaangażować.