Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Comamrobicccccc

Obrazila sie na mnie

Polecane posty

Gość dfged
ona głupia jakaś, olej ją, widocznie jej niealezy i i tak nie bedziecie ze soba, jakby zalezlo to tyle by nie wytryzmala

Gość Comamrobicccccc
Ja ja poznalem niedawno, nie wiem gdzie mieszka. Znam miasto, jednak adresu nie znam. Jestem naprawde zrozpaczony:( To nie moze si eskonczyc z takiego powodu, nalegalem na spotkanie, w 4 oczy byloby mi latwiej wytlumaczyc, pisalem smsa z godzine a ona mnie olala:(

Gość Comamrobicccccc
Ale jest mi to trudno zrozumiec!! Od tygodnia smsujemy codziennie, dziesiatki smsow. Taka bzdeta doprowadzila to upadku calej wiezi miedzy nami. Tlumaczylem, mowilem jej, ze przeciez byloby mi niezrecznie mowic o tym, ze powiedzialem komus "ze mi sie podiba i ze jest ladna". Glupieje, dlaczego ona tego nie rozumie:(

Gość ale cie owinela
jak lubisz byc wycieraczka do butow to lec do niej i przepraszaj ;D

Gość Comamrobicccccc
Nie chce byc, jednak nie chce rowniez jej stracic. Wyboru nie mam, zrobilem co moglem. Nie zasluzylem na takie traktowanie, nic zlego nie powiedzialem, nic nie ukrywalem, nie obgadywalem. Mam swoj honor, jesli ona o takie bzdety sie czepia to co byloby podczas zwiazku, dramat.

Gość Comamrobicccccc
Jej kolezanka przechodzila obok. Musiala powiedziec jej, ze jeden chlopak zadal mi pare pytan odnosnie jej. Napisala do mnie o tym, zaczela sie dopytywac o co on pytal. Ja tego nie rozumiem, nie rozumiem jak ona wyobrazala to sobie? ze przyjde do niej i jej powiem, ze jeden chlopak pytal mnie czy mi sie podobasz... ehhh

bo tak sobie pomyslalam, ze moze ona jest zainteresowana tym chlopakiem ktory pytal Cie o nia. I moze ma nerwa na Ciebie ze jej nie powiedziales, bo dla niej ta informacja jest cenna. Ile macie lat jesli mozna zapytac?? bo dziewczyna albo bardzo niedojrzala z racji wieku- cp moze z czasem przejdzie, albo jakas ksiezniczka ktora raz po raz strzelalaby Ci fochy o wszystko

Gość Comamrobicccccc
Tak samo pomyslalem na poczatku. Jednak ten chlopak nie byl za ciekawym typkiem. On chcial jej numer, ona o tym sie dowiedziala i wygladala na ucieszona, ze nie dostal. Szczerzemowiac to gosc nie byl ciekawym typkiem. Taki bardzo nieporadny, nachalny, troche niewychowany. Jakos nie wydaje mi sie, zeby sie jej spodobal. Ona ma 19 lat, ja mam 20

ale pewnie i tak lubi sobie polechtac swoja proznosc(ona) i wiedziec jak to sie o nia chlopaki dopytuja. Ona chyba niezla manipulantka jest i wg mnie jest o wiele mniej zainteresowana Toba niz Ty nią. Pewnie ogolnie uwielbia zainteresowanie swoja osoba i tyle, wiec pasowales jej z tym swoim pisaniem esmeskow. A nawet jesli chcialaby sprobowac z Toba to powiem Ci ze nic dobrego nie wrozy gdy jedna osoba wzbudza w drugiej wine za czyn ktory niczym zlym nie jest i nie pozwalaj sobie wmowic winy. Ty przepraszajac ja za cos takiego pokazales swoja slabosc i w tym momencie w jej oczach straciles, bo dziewczyny lubie silnych facetow. Wystraczylo raz powiedziec ze nie wiedziales ze to jest takie wazne dla niej i ok sorki,Nie mozesz plaszczyc sie wiecej przez nia, bo nawet gdybys byl z nia to bedzie Cie prowadzic na sznurku i robic w konia na prawo i lewo bo wie ze jeszcze Ty bedziesz ja za to przepraszal.

Gość KOSZTORYS
jak będziesz taką cipką to Cie niebawem oleje

Gość tylko męscy faceci
jasne jasne zazdroscicie ze ktos tak robi. Jak skopał sprawe to sam powinien szukac kontaktu w 4 oczy a gdzie go znalezc najłatwiej w domu. masz cos z prezesem to idziesz do niego n rozmowe. ty do niego. honor? to sie okaze. jak wpłacisz kase na konto. nieswoja kase. Bo masz ja dzieki niej. z tych gazet.

tylko mescy faceci piszesz glupoty, jak on niby skopal sprawe? ze odpowiedzial na pare niewinnych pytan? przestan o co chodzi z ta kasa bo jakos nie zrozumialem?

no ja tez nie bardzo zrozumialam o co kaman komus powyzej :) A tak serio, to jesli spiepszy sie jakas sprawe to przeprosic moze a jakze, mozna nawet dwa razy- jak trzeba i to by bylo na tyle. Ale jesli ktos przeprasza za cos co zadnym przwinieniem nie jest i plaszczy sie potem dodatkowo to nie bardzo to rokuje na przyszlosc jesli chodzi o kontakty z taka osoba

Gość tylko męscy faceci
moja kolezanka tez sie na ciebie obraziła.. o 1 w nocy paliłes gume blisko jej domku i OBUDZIŁES DZIECI!!!1!! tak sie zachiwuje 48 latek? skad znasz adres kolezanki u ktorej spałam? to przyjsc do domu nie umiesz. Ale takie rzeczy umiesz? gowniarzul.?

Gość tylko męscy faceci
zaraz ci podam nr telefonu kolezanki abys ja przeprosil za swoje głupie zachowanie mnie nie umiesz, to chcoiaz ją

Gość tylko męscy faceci
jesli jedna strona czuje sie urazona..to znak ze on zawinił mam teraz jezdzic aby twoje dzieci obudzic? z mezem kolezanki alfa romeo bedziemy palic gume? u want it??

Gość Comamrobicccccc
???

Gość Comamrobicccccc
Ja sie przed nia nie plaszczylem. Chcialem zalagodzic sytuacje, dalej spotykac sie bo poprsotu mi na niej zalezy. Napisalem jej co o tym sadze, napisalem dlaczego uznalem, ze nie powinienem jej tego powiedziec. Juz wiecej nie bede pisal, ale tak zaluje ze to sie tak potoczylo. Lzy mam tylko w oczach, bo stracilem ja:(

Gość tylko męscy faceci
wy tylko potraficie miec łzy w oczach a kobieta chce harmonii i działania. facet mieszka 10 minut od niej i nie pogada z nia czy w domu itp ale pojedzie setki km i bedzie palil gume tam gdzie ona spedza czas prywatnie, budzac dzieci.. powinni mu syna zabrac bo zachowuje sie nie jak ojciec a jak małolat

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
o kurwa! widac ze zjebałes nie 1 a wiele rzeczy! wiec..zapierdalaj do niej na rozmowe!!!

Gość I PRZEPRASZAJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
MOI ZNAJOMI BYLI WKURZENI..BO DZIECI SIE OBUDZIŁY..JAK JEZDZIŁES Z PISKIEM OPON TO W POKOJU NA ICH BUZI BYŁA ŁUNA SWIATŁA..JASNO JAK CHOLERA..I POLECIAŁY DO MAMY I TATY zaraz im podam twoj adres

depp

facet nie potrafi tzn nie chce rozmawiac z nia ale narusza prywatnosc i jest tam gdzie niepowinien. Zna adresy jej bliskich kolezanek...;/ jak ciebie nie przeprosi idz na policje. jest walniety umysłowo..to juz 2 lata..