Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjkkj

chyba zapadne sie pod ziemie w pracy.Mój chlopak zadzwonił do mojego kierownika

Polecane posty

Mam bardzo zaborczego faceta..pracuje w firmie gdzie jest 100 osob mamy liderów i kierowników.Raz jedyny dzwonil do mnie kierownik(normalnie mamy znim kontakt minimalny bo wszystko zalatwia sie z liderkami)Dzwonił,żeby zapytac czy moge doplanowac sie w pracyw sobote bo potrzebują ludzi.Mój facet wcoraj o 23.30 przeglądał moją komórkę zobaczył odebrane polaczenie i meskie imie..Zadzwonił do niego kło 24 w nocy...i zwyzywał:Ooskarzając że z nim kręce.. Dzis ide chyba tylkoz wypowiedzeniem..tak sie wstydze:O

przysiegam to nie jest prowokacja:O Mpj facet raz na jakis czas miewa takie napady.Jego była którą bardzo kochał go zdradzała okłamywała i ma takie zagrywki..:(

Gość a tititi!
my ci tego faceta nie wybralismy- chcialas to cierp! Nie wyobrazam sobie zycia z takim czlowiekiem!

co mam powiedziec w pracy??

udac ze nic sie nie stało..przyjsc porozmawiac??zawoła mnie myslice? bedzie mial do mnie pretensje bo przeciez za moją sprawą ktoś go niepokoiw srodku nocy:O

Gość powiem i ja ......
powinnaś podejść do faceta i go przeprosić ....a swojemu facetowi powiedz że jeśli jeszcze raz będzie miała miejsce taka sytuacja to odejdziesz od niego

Gość zostaw zazdrosnego palanta
a w pracy przeproś za nieporozumienie..

Gość do majki
nie zagłosuję, bo masz brzydką córkę. nie chciałbym oglądać takiej buzi na słoikach Bobovity :O

gdybym miala kontakt ztym szefem jakiś wiekszy to bym sie nie wstydziła,ale ja znim gadam sporadycznie.Strasznie sie czuje

Gość nic nie mów przecież sie
pewnie dommysli ze jest i głupio i ze to nie twoja wina.Jak jest inteligentny to nie bedzie drążyl tematu

Ja na miejscu Twojego szefa na pewno bym zareagowała. Nie planowałabym wyrzucenia Cię z pracy ale na pewno urządziłabym rozmowę na temat zazdrosnych zapędów Twojego faceta w moim kierunku z prostej przyczyny-nie życzyłabym sobie. Zapewne pogrozi żeby to był ostatni raz. A faceta proponuję zmienić bo takie typy się nie zmieniają-chyba, że na gorsze.