Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fantazjuję po cichutku

Do dziewczyn, których partnerzy mają małe/ średnie penisy!

Polecane posty

Gość fantazjuję po cichutku

Czy czasem po cichu nie marzycie spróbować sexu z facetem naprawdę DOBRZE wyposażonym?? Proszę o darowanie sobie postów "nie, bo kocham mojego misia i jego penis mi wystarcza i jest super". Ja kocham swojego faceta i nigdy, bym go nie zdradziła. Jestem z nim 10 lat i sex mnie satysfakcjonuje. Ale gdzieś tam po cichutko tak sobie gdybam... jak to by było. Takie grube 20 cm. :) Mój facet nie jest najmniejszy. Ma 15 cm we wzwodzie. Średniej grubości. Przed nim miałam jednego partnera ale był mniejszy niż obecny. W ogóle z nim nie szczytowałam. Ale może po prostu technikę miał kiepską. Moja koleżanki były chłopak miał spore gabaryty i mówiła, że sex im się nie układał bo on chciał często a ona po stosunku była obolała. On czasem chciał ostro, a ją bolało. Ale mimo to jestem ciekawa... :)

Gość ouidsiurssa
to zalezy od pochwy .. Wiele kobiet nie przyjmuje penisa dłuzszego niz 16 cm .. Jesli jest dłuzszy to powoduje to u nich ból .. ale sa pochwy ktore moga przyjac nawet 20 cm po same jaja .. Sama ogladałam film gdzie facet mial duzego i grubego dziewczyne bolało ale na innym filmie z innymi aktorami tez duzy penis nie był problemem dla kobiety .. Wiec to zalezy od dziewczyny . Dla niektorych duzy penis oznacza ból dla innych nie ..

Gość ouidsiurssa
wiekszosc zakonczen nerwowych w pochwie znajduje sie na 1/3 od wejscia .. Wiec glebsze wejscie nie musi oznaczac wieksza przyjemnosc Poza tym krotszy daje ta przewage ze moze wejsc do konca a wiec czujesz na sobie jego obijajace sie jądra i to tez moze byc stymulujace .. Jesli twoj partner ma duzego i nie wchodzi w ciebie do konca to oczywiscie jądra się nie obijają i to jest pewien minus .