Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dozdradzonych

Po czym poznałyście że facet was zdradza?

Polecane posty

Gość Dozdradzonych

jw.

Gość mel b
telefon , email

Gość kafe kafe
w kółko zajęta łazienka

Gość jaskiniowiec
sterrrrczący fiut i rozpięty rozporek po powrocie z "pracy"

Gość Dozdradzonych
kafe kafe to co tam roił w tej łazience ?

Gość TAK, NIECH dzwoni
smsował :D

Gość Dozdradzonych
moj tez zajmuje łazienke czesto, no ale zdarza sie ze siedzi w lazience bez telefonu . jak mu szperam to nic w nim teoretycznie nie ma.

Gość lelekon
dostaniesz wiekszy bukiet kwiatow niz zazwyczaj;-)

Gość Dozdradzonych
mel b a znalas hasło do jego konta pocztowego? i co tam było jakies maile od panienek?

Gość Dozdradzonych
lelekon ze niby wyrzuty smienia i stad ten bukiet?

Gość Dozdradzonych
Szukanie dziury w całym zazwyczaj kobieta ma cos takiego jak instynkt ktory jej podpowiada, ze cos jest nie tak.

Gość wiolaa988
to ja wam powiem bo bylam zdardzana juz 2 razy wiec wiem cos o tym tak wiec -chlopak chowa telefon -nosi go ze soba nawet jak idzie siku do wc - znika na kilka godzin i sie nie odzywa potem wymysla ze byl u kolegi a kolega nic o tym nie wie - zmienia temat jak sie zaczyna gadac o ,,podejrzanej pannie'' szczegolnie chodzi o telefon i wszytko co z nim zwiazane .. wykasowane smsy albo dziwne nr w teelfonie tego jzu nie wiem bo z tego co pamietam nigdy nie dawal mi swojego telefonu do reki ciagle go chowal i mowil ze to jego wlasnosc i nie mam prawa doprowadzil do tego ze na widok jego telefonu leżącego luzem dostawalam dziwnej nerwicy.. kusilo mnie go wziasc ale balam się ze cos zobacze i strach byl silniejszy..

Gość Dozdradzonych
Ja ostatnio zauwazyłam ze moj dostaje jakies dodatkowe zlecenie, tzn ze wraca pozniej.Robi sie dla mnie nie miły, czasami z byle powodu cos odburknie. Kiedys odzywał sie jak był w pracy czesciej tzn dzwonił teraz tego nie robi wrecz jak ja dzwonie to cos tam cigle maja do zrobienia w pracy. Mowi ze oddzowni i nie oddzwania. Nawet ostatnio był wkurzony jak wrocił z pracy i nie chciał nic powiedziec. Pierwsze co mi sie nasuneło na mysl ze moze laska z ktora moze cos swirowac dała mu kosza lub odmowiła spotkanie.Jego zachowanie jest dziwine ale nic nie znalazłam w telefonie

Gość jasne ze mialas prawo
I widzisz, instynkt Cie nie zawiodl. Odpusc tego frajera. nie jest szczery z Toba

Gość joasia1970
U mojego znikały z portfela prezerwatywy a wiem, że znikały bo zawsze robiłam na nich kropki w odpowiednich miejscach i jak włożył inną to wiedziałam :(

Czytanie cudzych smsów, przeglądanie maila, przetrzepywanie kieszeni, wyliczanie ile czasu siedzi w łazience, znakowanie prezerwatyw? MASAKRA. Zero prywatności, wstydźcie się!

Gość Dozdradzonych
Nie wiem co mam robic bo ewidentnie zachowuje sie inczaej niz zwykle a mimo to na mailu, w telefonie nic nie ma

Gość onkaonline
zwyczajnie mu o tym powiedz na spokojnie powiedz, ze widzisz w nim zmiane od jakiegos czasu i chciałabys znac jej przyczyne

Gość Dozdradzonych
pytałam juz nic nie odpowiedział, wogole nie kontynuuje tego tematu

Gość onkaonline
no to jesli ma gdzies to o co pytasz , to nie jest dobrze skoro tak to zostaw temat i ... sama zmień swoje zachowanie radykalnie zacznij wychodzić popołudniami, nie rozmawiaj z nim chyba , ze cie sam zagadnie lub o cos zapyta, badz nieobecna, rób tylko to co dotyczy ciebie, czytaj , maluj paznokcie, słuchaj muzyki ... jak mu zacznie twoje zachowanie przeszkadzac to moze sie ogarnie i dojdzie do normalnej rozmowy miedzy wami

Gość Dozdradzonych
onkaonline tez o tym myslalam, zeby zajca sie soba no ale mam tez male dziecko i nie za bardzo moge sobie na to pozwolic

Gość onkaonline
czyli zajmuj sie dzieckiem i sobą jego traktuj jakby go nie było o nic nie pytaj, niczego nie uzgadniaj o niczym go nie powiadamiaj .. niech sobie tak zyje ze swoimi tajemnicami , a ty ze swoimi zobaczymy jak długo wytrzyma i żadnego szykowania obiadków , kanapek , wyreczania w czymkolwiek

Gość A ja miałam tak...
-znalazłam w samochodzie opakowanie po prezerwatywch, a ja tabletki brałam więc nie używalismy - dostałam przez przypadek sms 'będziesz jeczała z rozkoszy a ona będzie ci tylko zazdrościc' wyrwany nie wiadomo skąd i po co poza tym do mnie nigdy tak nie pisał. -niby ciągle w pracy był tel nie odbierał, zmyslał