Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adriano1988

czy wasi faceci...?

Polecane posty

Gość no żesz
zawsze całuje i zawsze je masuje, a to dlatego że sam to lubi-ja nie namawiam go to tego

ja też to robię. Czasem mi się zdarza np. jak oglądamy razem tv i ona położy nogi na moje kolana. Albo jak idziemy na imprezę i ma na nogach fajne szpilki czy baleriny.

ja jakos nie lubie. moj chloap tak bo podczas seksu gdy trzymam nogi na barkach jego czasem duzego palca ssie ale ja sie wyrywam nie lubie jest to dla mnie krepujace

rano jak idzie do pracy - czuje jak dostaje calusa w stope ale udaje ze spie :D :P (zawsze wystaje mi spod kołdry :P ) albo jak lezymy razem na kanapie i zaczynamy sie wyglupiac.wtedy zdejmuje mi skarpetki - laskocze i caluje. :D smieje sie chociaz laskotek na stopach nie mam :P:P:P:D

czujesz się dzięki temu jak księżniczka. Moja mi kiedyś powiedziała, że czuje się jak księżniczka. To było po tym, jak całowałem jej stopy, gdy była ubrana do wyjścia na imprezę.

Gość niezaspokojona koteczka @
A mój to ani nie całuje, ani nie masuje stópek :( baa jeszcze sam by swoje giry nadstawił do masowania :D ale wybaczam bo wiele innych rzeczy robi bardzo, bardzo dobrze :classic_cool:🖐️

wole przytulanie, takie sponatniczne :) najlepiej od tylu :) uwielbiam jego szerokie ramiona, calusy w kark, zapach jego skory,. wtedy czuje sie wyjątkowo :D ehhh za duzo pisania:)

Gość sdn
Hej A czy wasi faceci kończą wam na stopach? Albo czy masujecie ich penisa stopami? Moja pani akurat nie przepada za tego typu zabawami ale chciałem się odnieść do was :) Michał.