Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiabolerko

gdzie znalezc męża i jak?

Polecane posty

Gość gosiabolerko

proszę o jakieś normalne sugestie nie wyśmiewanie się:)

Ja poznałam mojego na domówce u kolegi :) a poprzednich chłopaków poznawałam w podobny sposób, też przeważnie przez znajomych. Ewentualnie na imprezach, na wakacjach albo w szkole :) Z tym że ci z imprez lecieli tylko na wygląd i oczekiwali szybkiego seksu, więc nie polecam.

Gość jaaaaaaaa poznałam
w pubie ;)

Gość gosiabolerko
przebieg a coż to znaczy? ilu facetow mnie przeleciało? tego nie mwidac i mowic nie zamierzam a wiek niestety po 30tce

Pytanie standardowe, a co robiłaś 10 lat wcześniej. Nie szukałaś? Pewnie bawiłaś się i korzystałaś z życia hehe xD

Gość gosiabolerko
dokladnie, studiowalam,balowalam, troche podrozowalam, dobrze mi bylo samej, to co nie ma szansy:)?

Gość Świat oszalał
ja miałam podobna sytuacje do Ciebie.... do 30-stki imprezy, podróże, praca, studia... ble, ble ble i nagle sie okazało ze troche pusto sie zrobiło koło mnie. I teraz mam męża, kupujemy mioeszkanie i jest normalnie. A poznaliśmy się na portalu randkowym - tylko, że takim nieco mniej popularnym jak te wszystkie Sympatie. I pewnie zaraz wszystkie kobiety napiszą ze w ten sposób mozna poznac tylko oszustów matrymonialnych ;), seryjnych gwałcicieli, nieudaczników i w ogóle beeee. A wcale tak nie musi byc!!! Spróbuj:)