Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja z nad morza

co ja mam zrobić ???????

Polecane posty

Gość alicja z nad morza

Hej dziewczyny, mąż zaczął pózniej wracac z pracy,podobno dodatkowe zlecenia, potem w domu jakis nieobecny jest. Niby wszystko jest jak było , a jednak .., wiec wzięłam jak był w łazience jego telefon i znalazłam smsa do jakiejś I...y o treści --- witaj Kochana, nie smuc sie , buziaki na dobry dzień--- Nie wiem co teraz myslec i czy z nim o tym rozmawiac.Pewnie powie, ze to kolezanka z pracy, ale czy do koleżanki pisze sie kochana ?? Doradzcie coś , bo zwariuje !!!

Gość gwoli wyjasnienia...
kobieca intuicja nie myli, nawet jesli facet bardzo sie stara cos ukryc bo oni nie potrafia grac roli (jak my kobiety, haha) zalezy czego chcesz. z kazdej sytuacji jest wyjscie, niestety nie zawsze jest to dobre wyjscie. facet robi cie w konia (pewnie chce mu sie odmiany) i niezaleznie od tego jak zrobisz nastepny krok bedzie sie wypieral ze to albo pomylka albo kumpel pisal z jego telefonu, albo to jakis zart z jego strony, albo ze to zwykla kolezanka, itd, itp.

oczywiscie...za jednego sms-a...przeciez nastepny chlop bedzie taki sam, oni wszyscy to jedna rodzina, haha, samce!!!

Gość alicja z nad morza
Właśnie myśle, że jak mu o tym powiem to bedzie wrsja z kolezanką. Tylko czy do koleżanki pisze sie Kochana /z duzej litery/ ??? No szlag mnie trafi, nie wiem co mam z tym zrobić ?? Czekać co bedzie dalej i sprawdzać mu ten telefon ??? Boje sie , ze przeczytam coś jeszcze gorszego dla mnie niż ta "kochana" :(

a od jakiego czasu on chodzi juz taki zmieniony? dlugo juz?

Kurwa czy Ci faceci potrafią tylko zdradzać, co czytam jakiś temat na kafe to zdrada, zdrada i jeszcze raz zdrada. Moze zacznę mojego szpiegować:)

Gość alicja z nad morza
Zauważyłam to od kilku tygodni , moze miesiąc .

bo pewnie te, ktorych nie zdradzaja, to tu nie pisza, haha

Gość siri
Do autorki: To jest wiadomo,że ma kochanicę! Teraz od Ciebie zależy czy chcesz się rozwieść, czy chcesz mu wybaczyć,czy chcesz udawać ,że o niczym nie wiesz?! Zastanów się nad sobą i podejmuj decyzję....Pozdrawiam!

no ewidentnie twoj facet zabawia sie na boku. trudno cos jednoznacznie radzic bo kazdy facet inaczej reaguje na zachowania zony, ale cos z tym zrobic musisz. w jakim jestescie wieku? i jak dlugo razem? bo to wszystko tez nie jest bez znaczenia, a dzieci?

Gość alicja z nad morza
Jestesmy 3 lata po ślubie. Ja 28 lat on 33.Dzieci jeszcze nie mamy. Planowaliśmy, ze w przyszłym roku sie postaramy, a tu teraz takie coś . Czy na podstawie tego jednego smsa ja mam uważać, ze on ma kogoś, to znaczy zakochał sie w innej ??? No nie moge spokojnie zebrac mysli .,

No sms sam mówi za siebie, pogadaj z nim. Dobrze, ze dzieci nie macie, łatwiej odejść i dziecko nie cierpi.

Gość alicja z nad morza
Wiem, ze to absurdalne i sama w to nie wierze ale .... czy jest możliwe, ze ten zwrot "kochana" mógł być skierowany do koleżanki ???

to, ze ty znalazlas jednego sms-a, nie znaczy, ze nie bylo ich wiecej, sama piszesz, ze od miesiaca jest inny. jesli wasze malzenstwo nalezy do "kulturalnych" to przydala by sie szczera rozmowa, jesli on bedzie widzial powod do rozmowy (faceci sa pod tym wzgledem zupelnie inni od nas)

Resztę zdążył wykasować albo o tym zapomniał

To jeszcze nie świadczy o zdradzie.Nie róbcie Dziewczynie wody z mózgu.Jesteście małżeństwem i nie umiecie ze sobą rozmawiać?:O.Zamiast sobie gdybać i się niepotrzebnie nakręcać weź go i pogadajcie.Tylko nie daj się spławić.

jesli twoj maz rzuca na prawo i lewo "kochana" (niektorzy tak mowia do wszystkich) to moze to i kolezanka. mnie osobiscie zaniepokoiloby, ze on sie tak zmienil...i teraz jeszcze ten sms. czy jestes swiadoma, ze juz go usprawiedliwiasz? wiec pewnie i tak polkniesz wszystko, co on ci ewentualnie powie (jak pelikan)

A co za różnica czy z dużej czy z małej? Czy do koleżanki w ogóle pisze się kochana????????????????????????

Gość oczoplas
ten temat to provo!! no chyba nie jestes az tak tepa i naiwna autorko??? pewnie jakbys ich przeylapal na uprawianiu sexu analnym w twoim lozku to bys uwierzyla gdyby ci powiedzial ze tylko pomagal jej leczyc hemoroidy :o

Gość dziewczyny---
wiekszosc facetów zdradza, tego nie da sie wyplewic. Mój tez sie zakochał, tez tylko kolezanka, co on nawet kolezanek nie moze miec itd. Pogoniłam gada, a czy znia bedzie czy nie to juz mnie nie interesuje. Mogłam z nim zostac ale wtedy wiem ze predzej czy pozniej pewnie zrobilabym to samo, a ja nie lubie adradzac to nie w mojej naturze.

niestety tez tak jest, ze jak facet raz zacznie to juz nie potrafi tak naprawde skonczyc, probuje, probuje, udaje, udaje, oszukuje, oszukuje...i dalej kombinuje, a biedna zona czy partnerka caly czas ma nadzieje.

Gość lelekon
faceci gora :-D :*

Gość alicja z nad morza
Smsa przeczytałąm dziś rano, wiec czasu na rozmowe nie było , a ja byłąm tym tak struta, ze chyba bym nie mogła normalnie i rzeczowo rozmawiać. Dzieś wieczorem mam zamiar z nim porozmawiac. Napisałam, o tym, ze kochana było z duzej litery dlatego, że mąż w ogóle w smsach i pisaniu na gg nie uzywa dużych liter, mówi , że szkoda mu czasu na włączanie tej funkcji, wiec jesli tutaj to zrobił to chyba to było dla niego ważne, że sie wysilił.

Jezeli tylko ta duza litera jest twoim glownym problemem, to nie powodu do zmartwienia. Poza tym, jesli to "Kochana" bylo pierwszym wyrazem w sms-ie to komorka sama zamienia na duza litere, ale to pewnie wiesz sama.

chyba jednak nie bylo pierwszym wyrazem...widze wlasnie co napisalas na samej gorze

a juz wiesz jak chcesz ta rozmowe przeprowadzic? tu jest potrzebna taktyka...choc i tak po rozmowie twoje rozterki sie nie zmienia, zobaczysz

Gość alicja z nad morza
I własnie tego sie boje, ze nic sie nie wyjaśni, a ja sie dalej bede tłukła z myslami. Chyba, że powiem mu spokojnie, że jeżeli ma kogoś, to razem mieszkać nie możemy i niech sie do niej wyprowadza i to zaraz.