Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

przyczyny bezrobocia...

Polecane posty

dlaczego nie macie pracy? Ja nie mam pracy od 11 lat przez kredyty bankowe. A wy?

Gość paulina_malina
przez kredyt nie masz pracy?

Gość zła jak ossssa
przez nieuczciwych pracowdawcow co wolą przyjmować na czarno i w dodatku na na telefon.

Gość TakaJednaPisze
Nie mam pracy,bo nie mam znajomości :-((

35 lat mam . No przez kredyty nie mam pracy STAŁEJ tak uważam. Ale tez przez gapowatość swoją, naiwność, burdel polski codzienny. Lecz najbardziej przez to , że na studiach nie wzięłam żadnego kredytu i nie liczyłam się tam z nikim DO CENTA dosłownie. Przez to nie mam stałej pracy - kara za to, że nie obaliłam kurew. I tyle. A wy czemu nie macie? I tyle. Pasował mi kredyt studencki, miałam taki brać i np. wyjechać pracowac do USA i TYLKO TAK pasowała mi stała praca, a inaczej nie. I zobaczcie - miałam stypendium naukowe i nie dostałam ŻADNEJ PRACY STAŁEJ do dziś. Można powiedzieć - skończyłam w szambie. No tak. I tyle :( A na dodatek miałam siostrę bankierkę, która udzielała kredytów. Tym, którzy zwracali kasę. I często dawała tak, że wszyscy mówili CO TY ROBISZ? Ale kasa wpływała i bank zyskiwał. I chyba poszło o to, że nie chciała się przespać z dyrektorem bo by jej poleciały te jej kredyciki i się powiesiła. I tego nie spodziewał się nikt, matki nie pracują w banki, nikt tego nie rozumiał co te siostry zrobiły - ja niestety też. Ale pasowało z tego wylecieć za kredyt w banku i tyle. Zwłaszcza mieszkaniowy bo takich udzielała i tyle. I wszystko dostawała i bank... tracił. i tego nie powiedział jej nikt, że najważniejsze dla BANKU są kredyty inwestycyjne i nie miała dawać tyle mieszkaniowych bo tracił bank na tym i tylko tyle mieli jej powiedzieć, ale w pracy nie dawała dupy , nie wiedziała o co chodzi... kredyty inwestycyjne ona im powie i będzie lała ze śmiechu - to chyba w urzędzie pracy. W banku to kredyt mieszkaniowy - to wszystko wiem od niej. Kredyt inwestycyjny w banku - to chyba dla wariatów i tyle. I że nie powinno być kredytów inwestycyjnych w banku tylko w urzędach pracy - na rozpoczęcie działalności - takie coś. Pożyczyki i kredyty mieszkaniowe - to jest bank. A jak kredyt inwestycyjny to chyba bezzwrotny. Jeszcze to muszę przemyśleć, ale chyba tak. I tyle. Ale to jest Polska jej powiedzą. No własnie - to mieli jej to przypomnieć i tyle. Bo w sumie biuro rachunkowe mogła spadać. Nie musiała się zaraz tak szlajać jak ostatnia szmata, a co dalej z pracą? Bo przecież biuro rachunkowe by jej starczyło - no zwłaszcza po takim dyrektorze i tyle. Zostawał jej proces o mobbing. Czy on przypadkiem nie był Adolf Hitler? Kto wie i tyle :(

On był chyba gejem i sie miała z nim hajtnąć, ale nie chciała. Bo jej nie pasował. No ale w pracy mogła być. Nie nie mogła. I się powiesiła bo nie chciała wyjść za Adolfa, geja. Bo sie pytali - czemu sie nie hajtasz - chyba jedyna moralna. A bo nie chce mieć dzieci. I tylko to powiedziała i zaraz ją zaczęli swatać z Adolfem i skończyła na drzewie i tyle. Z siostrą. A ja z nimi? Bez matmy? Bo bez ubran ale matmę mają. A ja? Ubranie mam a matma i ze mnie leją? No i za Adolfa się nie wydała. I tyle. A ten brat niech tez uważają bo przez lesby on już też jest Adolf i tak skończy jak się nie ożeni. Się MUSI ożenić. Powinien. Musi i tyle. Jeszcze nie teraz choc ostatni dzwonek.No to Adolf i tyle. :(

Wiecie czemu oni chcieli żeby się z nim hajtnęła? Bo był czarny - przystojny - ona biała i mogli być. Piękne wesele widzieli. No dzieci... dzieci pózniej albo wcale. Żeby BANK BYŁ MORALNY tak się mieli hajtnąć. Bo widzicie tak ogólnie mogła być ale w sumie ni stąd ni z owąd powieszenie, nie? I tyle. I miała się hajtnąć z dyrektorem banku żeby bank był moralny i tyle. A czemu? Żeby mogli stać o Żydów bo tak pasowało i by mogli być STRASZNI i dawać STRASZNE kredyty i wtedy byłaby kasa a tak? Straszny dyrektor i piękna, dobra żona - to tak pasuje - za kredyty bezdzietna i tyle. Niby tragedia, ale zadna... i one im się... powiesiły wiecie. I to po nagu. I tego nie rozumiał nikt. A ja to rozumiem i tyle. I zawsze był tylko Staszic i Staszic - taka PIĘKNA szkoła - no trochę się trzeba było uczyć no ale... trzeba sobie było radzić. A LITERKA R? Bo wiecie - z nimi nigdy -nie miały lieterki R, a ja dwie literki R, a niektórzy 3, 4 literki R. I dlatego wyszło, że one się powiesiły przez Staszic. I to prawda bo tak je wciągnęło tych 20 samobójców bez ŻADNEJ aplikacji - cała grupa na prawo sie dostała - w to nikt nie mógł uwierzyć. I koniec. No a aplikacje? Bo by mogli być. I skojarzyli, że to przeze mnie - tak napisali, no ale co przeze - ode mnie dostali się na prawo i to wszystko. A aplikacja to literka R i to nie jest moja wina bo ja się poddałam na historii i koniec. CO TO ZA HISTORIA? Jakiś DZIWOLĄG i koniec. I nie poszłam z tej szkoły bo by wszyscy ze mnie lali, a przecież ta szkoła była straszna. A jak przyszedł Auschwitz w 4 klasie to chodziłam na czworakach i tyle. Za czworaki w USA. Bo jaka ta rodzina babci była - no taka. Żal im było tych czarnych, a powiedzieli, że nie umieli trafić i zaczęli cyganic i zawsze mieli amerykański paszport, a ta babcia była inna, miała to gdzieś wiecie i bardzo póżno miała ten paszport i żle zrobiła i tyle. Całe życie do dupy - też by mi tak powiedziała, ale tak się nie wyraża. No a matka? i tyle. Bo czemu jej nie chcę jak w sumie - ja pasuję bardziej niż ta matka. No a kaj paszport i z paszportu bym miała włosy Indian. 10 latek te wszystkie proszki jedząc babci chemiczne - paszport amerykański i włosy Indian i jaka ja bym była dziwna w tym USA mając te włosy Indian z tego paszportu. Ale kredyt na studiach miałam brać i tam wypadać i zarabiać. Tylko tyle żle zrobiłam - i z kredytu elegancko po studiach powrót i normalna stała praca. Gdzie? Nie wiem. Gdzie by mnie dali. Fizjologia roślin - super by pasowało - akurat nic z tego nie? Ale paszporcik w wieku lat 10. I czemu nie? A bo to ta rodzina, a reszta? A matma mi poszła. Bo wiecie nawet chyba się zastanawiała, ale od tego leci matma. I jedyne co miała to se sprawdzić czy ja mam matmę. Nie - i dawać mi ten paszport. I zobaczcie ja IDEALNIE do nich pasuję. I w 5 klasie chyba byłam na polu tytoniowym i tam straciłam roslinę i tyle. I koniec kariery mojej. Jako 10 letnie dziecko mogłam się powiesić i tyle :(

Ten mój brat wiecie - młodszy - to jak już sie powiesi - to nie dał rady. Ale nie przeze mnie ale tak by było na mnie. Bo leci siostrami już tylko I DOBRZE ROBI. Miał iść po opłat, stać o spowiedz. Co on z siebie zrobił. Ta spowiedz teraz go ratuje, ale niech nie idzie i tyle. Niech sobie zrobi rachunek sumienia, ale spowiedz niech se idzie gdzieś gdzie go nie znają bo po nim. Bo wszyscy będą go obgadywać i go zniszczą bo w Holandii jak w Polsce nie szanują wcale spowiedzi. W Niemczech też. Tak uratowałam brata w Niemczech - tę kanalię, że nie szanują spowiedzi, ale widzicie on ma ojca a ten nie - i temu miał ze mną , powiedzieć, że chciałby do USA - ja już mam 2 trupy w USA zaliczone z netu i tyle. I nic się nie zwierzył jakie ma daremne życie w tej Holandii. Ale da radę mam nadzieję - choć na mnie juz nic nie będzie w razie co - powie - dyrektor szkoły przeze mnie nie oszalał to on też czeka aż mu urwą łeb. Bo wiecie czemu on tak pił? Bo sie skapnął, że ten łeb te kurwy miały oderwać jemu, ale go zostawiły. I zastanawiam się teraz... i myślały nad tą rodziną. Myślały, myślały... czy to znaczy coś się tylko zastanawiały jak tej ten łeb odleciał i uczniowie dyrektorowi, a dziwki temu bratu. I ten dyrektor padł, a brat nie bo w sumie mieli wyrzucić całe grono. A te lesby do dziś uczą i tyle. Bo takie są lesby widzicie. Straszne :(

A najpierw się powinien ochrzcić, ale jak się tu ochrzcić? I tyle. On jedynie tym ślubem ze mną wygrał. Kościelnym i tyle. Niczym więcej. Przez to tak za nim latają, ale nie rozumieją jednego - co w razie rozwodu? Samobójstwo i tyle. A bezdzietność? To jeszcze. Dlatego on POWINIEN mieć dzieci i ten ślub to jego głupoty są. Z nim po prostu trzeba się przespać i zajść i se będzie stał o to dziecko. No ale... i tak dalej. I koniec :( I on tylko tak zarobi. On się łudzi, że zarobi - nie wyleci i tyle. Zarobi jak se zrobi dziecko I BĘDZIE O NIE STAŁ. No to po ślubie powie. A jak mu nie wyjdzie? To se zrobi z inną. No to bez sensu widzicie - to dobrze myślałam musi stać o mnie i znaleźć se jaką , że z nim zajdzie. Ale która by z nim zaszła... i w tym miejscu przyznaję paniom lekkich obyczajów - zadna nic wspólnego nie chce mieć z nim i tyle. One go nieżle ogrywają. Bo czemu on je sprasza? Zostawić to - one go ogrywają. Niby przychodzą, a jak sie zapije to żeby nie było na nie. To jest tak pomyślane. A te sąsiadki na niego. Co wy? Ta bez głowy miała takie zasady i ta ksywka - nie, nie, nie - zaś aż tak źle nie stoją , że brak klientów, a pamięć mają. A wiecie w Dzień Sądu Ostatecznego powiedzą że matmy nie miały i przez to takie były. Bo najstarszy zawód świata - skąd się to wzięło. Bo matmy nie miały i co miały robić? Taki zawód na kasę i tyle. A on może być bo żadnej nie zabił. Tak mówią... i tyle. Bo tamtą zabił dyrektor, tego dyrektora też zabili. Ale co on tam robił? I wiecie - były obrady czy mają go obsługiwać czy nie. Ale po tym jak skończył nikt się nie zastanawia nad tym wiecie. Nikt. Po prostu klient bo do tego momentu jeszcze jakieś zasady były, a tak? Nie ma żadnych zasad. Bo on? Ojciec nie miał dzieci - tyle miały sobie przemyśleć. Bo czemu do tego doszło. Bo ojciec był bezdzietny i doskonale wiedzieli, ze go nie chciał - po co mu on? Ta tam sprowadziła jakieś cudze dziecko, nie wiadomo z kim, skąd - podobno z Polski - z Polski? A to może być. Polska nie jest najgorsza - jedynie, że komuna, ale tak mogą być. Jak on nim po tyłku dostał i nie tylko. Po co on sie tak uczy? Ale żona nauczycielka. Bez powołania mu mówili, a on ma powołanie? Na księdza. Tak pasowało. I przez to nie był tym ministrantem bo go chcieli na ...księdza . Dlatego. Może zostanie księdzem? No ale nie było szans i tyle.

A kto wie czy on z jakąś nie ma dziecka , że on sie nie ożenił jeszcze. kto wie? Może ma - bo tak by mi to wygląda. Ale o nie nie stoi. No to wiecie - już się musi brać za siebie bo to jest to co już w życiu miał. A więcej nie ma nic. I mysłała że się z nia hajtnie a tu olał i za to taki koniec tego ojca bo pasuje mi wiecie do Amerykanina co miał dziecko w średniej. Dziecko z prostytutką - przez to ten ślub kościelny tak wymyślił i tyle. No to już mu się nie ożeni, dyrektor szkoły papa - co on chce robić? Lekarz. Lekarz? Czyj? I dlatego go skreśliły. - Ona se zrobiła dziecko - ja nie mogę - ona sie miała zabezpieczyć. Czy ona jest normalna? I chyba się powiesiła a to dziecko też. Z dzieckiem. I tak sie zaczęło. Tak by mi pasowało. Przecież to wszystko jest nienormalne zupełnie. Wiem tylko że mam ślubem ograć kościelnym i spadać do USA. I tyle. On chyba wiecie miał być zaraz żonaty na dzieci i tyle. A on sie tym przejął. On się już nie ożeni i ten ślub kościelny to jest jak Bóg dla niego. Takie samo coś jak Farrel to jest. Nic inaczej - moje zdanie oczywiście. Bo czemu nie - on ma na pewno dziecko z kurwą. Ta jego matura - tak by to pasowało. I wszystkie za nim słuchajcie. Takie zero. No nieżle. Ale bieda z nędzą i tyle. Jak się powiesi to przez kasę i tyle. Zupełny degenerat - te siostry a on i tyle. Jedynie, że koniec miały być może taki jak on ale reszta. Coś strasznego :(

Wiecie powiem wam ja tak przez niego ryczałam że to sie opisać nie da. To jest chodzący Spetember 11. TO SAMO. I tyle. Netem go ograć i koniec. I te laski TAKIE DURNE - nawet go wylać nie umieją. Mnie wylały. Niech im będzie :(

No i pasuje że jego się spławia, ze kurwy też mają dzieci bo dzieci - ja mu dobrze życzyłam ale to maturze. Teraz zostaje mu małzeństwo z prostytutką albo Jade Goody jakaś - chrzest , spowiedz , takie coś. Przez to został skreślony przez kurwy wiecie z lekarza - ale i tak mam o nich złe zdanie. Maturę miał mieć i tyle. Miały go zmoblizować. I by miały matmę i by mogły odejść. Durne pały. Nigdy im sie nie dam i tyle. I teraz to dziecko - powinien sprawdzić czy to jego i tyle. I wiecie ja sie tylko poryczałam że ta firma jeszcze będzie srała po ścianach przez tę historię wiecie. Jeszcze tego pożałuja. I tyle. I miałam rację - on chyba ma dziecko z jakąś przez to tak jakoś strasznie było i tyle. Albo ten jego ojciec. Któryś tam ma. On albo stary. To będę wiedzieć i tyle wam napiszę. cdn.

On nawet teraz powinien zrobić maturę , zeby ograć tę swoją maturę ale nie - czyli uznali, że ma dziecko z jakaś. I niektóre mówiły, ze z nim mają dzieci. Ale tego nie wiem. To się dowiem w swoim czasie. Cdn.