Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jang Mamuśka

CO MAM ROBIĆ ECHHHHHH

Polecane posty

Dziewczyny, jestem w domu z dzieckiem ale chciałabym poszukać sobie zajecia na zasadzie 2- 3 godziny dziennie. Moim pomysłem jest to aby syn był w tym czasie w płątnym prywatnym żłobku, dlatego, że do tej pory ciągle byłam z nim 24/24 i nie mogę go z nimi zostawić. I dlatego muszę go nauczyć powolutku. malutkimi kroczkami, najpierw na 10 minut a potem coraz więcej zostawiać z kims. Tylko ,ze to kosztuje i musialabym na to zarobic. Myslalam o tym, zeby sobie zrobic kurs robienia tipsow, bo to lubie i makijazu, ale powiedzcie co otym sądzicie, opłaci mi sie? A moze maci jakies inne pomysly. Chcialam pracowac przez NET, ale nie moge znaleźć nic sensownego, proszę o porady. Dziekkiii

Gość wiesz powinnas
no ale wiesz taki kurs i zjaecie sie tym to po peirwsze jest INWESTYCJA ,ajpierw palcisz za kurs, za sprzet, zele itd. i dopiero mozesz zarabiac,a raczej spalca kurs i sprzet. wiesz,jak bedziesz robic ladne paznokcie to sie na epwno oplaca, bo dziewcyxzn ktroe robia paznokcie jest masa, ale ktore robia paznokcie DOBRZE jest malo. moja koelznaka zajmuje sie tym od 4 lata i nadal nie umie ich porzadne zrobic co mnie dziwi bo dziewczyna ma taki jakby talent ''plastyczny'' i bylam pewna ze to dla niej swietna opcja,ale sie pomylilam.

dziękuję za odpowiedź, no właśnie muszę dokonać pewnych kalkulacji. Sprzęt z tego co widziałam to jeszcze ujdzie, ale kursy są drogie..

Gość wiesz powinnas
jA BYM CI radzila zrobic kurs przedluzania rzes.

Gość kaskadaaa
tipsy odpadają jak nie masz smykałki... ja też tak myślałam że kupie urządzenie szybki kurs i będę znajomym robiła ale się przeliczyłam... niby nie tak źle ale to nie jest to za co można brać pieniądze...