Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boyyy

Pytanie tylko do pań...

Polecane posty

Gość boyyy

Witam drogie panie, mam do Was nieco intymne pytanie, bardzo zależy mi na szczerej odpowiedzi. Otóż chodzi mi o oralne zabawy... kiedyś robiąc minetkę swojej dziewczyne postanowiłem sprawdzić co będzie jeśli mój język powędruje nieco niżej i natrafi na drugą dziurkę... okazało się to dla niej bardzo przyjemne. a dla was? co sądzicie o tym aby partner pieścił językiem również tamto miejsce?

Gość uygg
moj narzeczony tam nie wedruje czulabym sie nieco skrępowana

Gość uygg
a czemu miała go nie pocalowac a jak ty robisz loda to pozniej sie nie calujesz tylko lecisz umyc zęby ??

tak jest to przyjemne, mój mąz umie to robic, choc ja ostatnio tez sie przemoglam i jemu jezyczkiem rowniez zrobilam :)

Gość boyyy
fakt, że nie podtarła się zbyt dokładnie i jakiś taki dziwny posmak pozostał na języku :O

Gość ja pani wasza
ja osobiscie lubie lizac tam swojego faceta ale sama nie chcialabym zeby lizal mnie nizej nie lubie

to jest nie zdrowe... mozna sie naprawde zatruć! Kał składa się w 80% z bakterii, a większość z nich jest niebezpiecznych!

Gość Rimmingmann
czy jest jakaś miła pani, lub też pan, na taką zabawę,zapraszam wszystkich degustatorów do siebie, bo mam chęć puścić strucla :D