Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solwatantka

Jak wam się podoba ten pierwszy taniec?

Polecane posty

Gość llooovveee
draznia mnie takie wyczuczone tance. tym to jeszcze jakos wychodzi, ale jak widze jak na sile proboja mlodzi zrobic taniec z gwaidami na weselu to mi sie niedobrze rovbi:P

@llooovveee mnie właśnie też wkurzają te wszystkie sztuczne tańce. Chodzi o to, że ta para jest niezwykle wyluzowana i fajnie im to wychodzi. Może nie mają mega skomplikowanych figur, ale ten ich taniec jest uroczy:)

@llooovveee mnie właśnie też wkurzają te wszystkie sztuczne tańce. Chodzi o to, że ta para jest niezwykle wyluzowana i fajnie im to wychodzi. Może nie mają mega skomplikowanych figur, ale ten ich taniec jest uroczy:)

Mogę jeszcze dodać to, że wszystkie te tańce mają identyczny układ, nie ważne, czy melodia jest szybka, czy wolna, zawsze jest tak samo, aż mdli

Gość slubjakslub
Jak chcesz udawać, że to nie twój pierwszy taniec, to chociaż nie wrzucaj prywatnego linku, yntelygencjo. Taniec jak taniec, tandeta, za to śpiewająca strasznie wyje, aż uszy mdleją, strach pomyśleć co było później jak ona na początku wesela już tak zawodziła.

@slubjakslub Nigdzie nie napisałam czy to mój czy nie mój pierwszy taniec, więc pomyśl zanim zaczniesz obrażać. To pierwszy taniec dziewczyny, z którą kiedyś pisałam na forum, dała mi gg i miała ten link w opisie. W realu nawet się nie znamy.

Gość żartownisia
podoba,podoba

Gość żartownisia
puk,puk

Gość Nha
Pani śpiewająca masakra!!!!

Gość quelkia
bleee