Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miskadshg

i lipa :( zleee :(

Polecane posty

Gość miskadshg

wstałam rano ok 6 zrobiłam makijaż ,fryzure ,ale należe do osob ktorym wlosy szybko opadają robią sie ulizane ...a twarz szybko przetluszcza ,na dodatek widoczne sa na niej niedoskonalsci itd .wiec rano moja twarz wyglada ok przez te 2 godz.byl upal ,po jakims czasie wlosy oklaply ,twarz zrobila sie tlusta ,podklad zaczal sie swiecic i wlazic w pory .Poprawki pudrem i bibulki matujace nic nie daly ,ok 12 przyjechal po mnie facet pojechalismy na zakuoy ,nie mialam gdzie zrobic nowego makijazu,pojechalam taka oblesna ,z taką przetluszczona nie swieza tapeta ,on mial dobry humor a ja chodzilam przyj**ana bo mialam odruch wymiotny na widok kazej szyby wystawowej w ktorej widzialam moja twarz wszystko bym wtedy dala żeby zmyc to zmojego obleśnego ryja i zrobic swiezy makijaz ,nawet tusz mi sie rozmazal ..moze przesadzam ale wygladalam oblesnie,a naprawde mi zalezalo zeby wygladac slicznie,wygladalam jak swinia z tlustymi wlosami ...a gdybym miala swieza fryzure i nie dawno zrobiony makijaz inaczej by patrzyl..;(

Pokazując się facetowi z gorszej strony jesteśmy w stanie sprawdzić, czy zależy mu bardziej na wyglądzie niż na naszym charakterze. Myślę, że pewnie też przesadzasz i wcale nie było tak tragicznie. Włosy można odświeżyć suchym szamponem i podtapirować :)

Gość miskadshg
wlasnie wtedy nie mialam takiej mozliwosci ,za pozno juz..