Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strunanaa

do facetów ;)

Polecane posty

Gość strunanaa

Co wy, faceci sądzicie o seksie z dziewicą?

Gość 47
6 w totka , marzenie nie do spelnienia. moja byla zona byla dziewica , coz co najlepsze ,, to se ne wrati"

Gość 213rdgf6
ja to mialem taką dziewice , ze blone miala nawet w pupie

seks z dziewicą? dobre dla : fundamentalistów, skrajnych faszystów, głosiicieli teorii spiskowych, wszystkich frustratów, zboczonych dziadów, róznej maści fetyszystów. itd.... oraz gimnazjalistów, licealistów i studentów pierwszego roku oraz ministrantów. dobre dymanie tylko z praktykującą.

Gość Nieco starszy
Moim zdaniem to zbyt duzo klopotu: troche jak grac duet z kims, kto slabo jeszcze gra na swoim instrumencie. Trzeba miec troche niezdrowe zaciecie pedagogiczne, zeby to sie podobalo ... Normalny mezczyzna potrzebuje partnerki a nie uczennicy. Jesli mu przeszkadza, ze byli przed nim inni to trzeba mu terapeuty a nie kobiety ...

Gość Nieco starszy
Dodam jeszcze, ze pięknie pomarszczony wydaje sie tez byc pięknie rozsadny - pozdrawiam :)

Gość szparek
Praktykowałem dwa razy, raz z pewną panną, która nie chciała się odczpić i z Żona. Jeśli z dziewicą to tylko z głębokiego uczucia.

Gość nowy sirius
Daj Bóg nigdy :classic_cool:

Gość Nieco starszy
szparek pisze: "Jeśli z dziewicą to tylko z głębokiego uczucia." Tez sie zgadzam. Jesli jest głębokie uczucie to gra zmienia sie zupelnie: miala byc blondynka z wielkim biustem a jest ruda z maciupcim, miala byc z Gdanska a jest z Rzeszowa, mial byc mlodsza a jest starsza, miala byc doswiadczona a jest poczatkujaca ... Okazuje sie, ze nie ma to znaczenia bo w miedzyczasie czlowiek zupelnie zwariowal :-o To sie jednak nie zdarza tak czesto. Nie wiem czy to dobrze czy zle?

Nigdy nie chciałem dziewicy. Lubię kobiecie dawać przyjemność, a nie ból. No i dochodzi potem mozolny proces nauczania (o ile chodzi o stałą partnerkę) i nie wiadomo czy będzie pojętną uczennicą i czy nie będzie chciała nauki na podstawówce skończyć...

Gość ewrsers
ja bym wolał dziewice .. PO co mi uzywana laska ? Zeby mnie jakas kilą albo zaraziła ?

beznadzieja ,w moim przypadku to kobicina tak się stresowała ,że będzie boleć i w ogóle i wyszło najgorsze pukanko w życiu.Kobitki jeśli jesteście cnotliwe i trzymacie do ślubu dla tego jednego i on będzie hepi ,to sie grubo mylicie dla niego to skaranie boskie

Gość Sebastian Mikucki
Dziewice sa najlepsze! Nie są tak napalone jak mamuśki!

To samo dotyczy prawików. Niedoświadczona pragnie, aby partner miał doświadczenie i ją poprowadził, doświadczona woli równie doświadczonego, by nie przechodzić przez kolejne etapy nauki, tak samo jak i mężczyzna z dziewicą. To działa identycznie w dwie strony. Co innego gdy spotka się dwoje " świeżuteńkich", wspólnie mogą poznawać sztukę kochania krok po kroku. Uczucie, że jest się pierwszy partnerem dziewczyny może zaiste łechtać ego i takie tam, ale domyślam się, że jednak większość mężczyzn nastawionych na udany seks, wolałoby jednak nie - dziewicę, i nie dziwi mnie to, gdyż kobieta również wolałaby aby kochanek wiedział co i jak i gdzie :)

Gość Nieco starszy
Do Sebastiana Mikuckiego Piszesz "Dziewice sa najlepsze! Nie są tak napalone jak mamuśki!" Czy to znaczy, ze naprawde wolisz dziewczyny bez wiekszej ochoty na seks? To byloby raczej fantastyczne - bylbys jedyny w swoim rodzaju: facet, ktory nie lubi podnieconych kobiet! Spelnienie marzen wszystkich ozieblych :) Do ewrsers Chcesz byc koniecznie pierwszy? A nie boisz sie roboty? Najczesciej rozkrecenie dziewicy to ciezka praca ... Czesto uplywa wiele czasu zanim seks zaczyna grac. Z drugiej strony robisz przysluge kolegom, ktirzy potem przyjda na gotowe.

Gość ejj nooo
jsli chlopak liczy tylko na dymanie to oczywiscie ze dosiwadczona, natomiast jelsi chlopak szuka kogos do stalego zwiazku, sie zakocha,to dla niego leiej ze dziewica, i mu to nie przeszadza.