Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam_lekarzaaa

ginekolog w Krakowie + nadżerka

Polecane posty

Gość szukam_lekarzaaa

Witam! Szukam jakiegoś dobrego ginekologa w Krakowie. Moja pani doktor przenosi się do innego miasta więc muszę znaleźć lekarza. Obojętnie czy to będzie kobieta czy mężczyzna. Ważne żeby lekarz ten był kompetentny, uprzejmy, ktory w dodatku nie bedzie bral 100zł za wizyte, wyleczy mi nadzerke, nie bedzie robil problemow z wypisaniem recepty na tabletki anty i nie trzeba bedzie czekac na wizyte do niego miesiąc. Może być to gabinet prywatny bądź na nfz. Przy okazji mam pytanie: czy jeżeli poszłabym na nfz to leczenie nadżerki będzie bezpłatne? Bardzo proszę o wszelkie informacje i namiary. Wiem, że mam duże wymagania co do lekarza, po prostu polećcie mi kogoś i napiszcie o nim/niej kilka słów. Pozdrawiam !

Gość szukam_lekarzaaa
up

Gość Kobra królewska
Kilka lat temu leczenie nadżerki na nfz było bezpłatne...:)

Gość szukam_lekarzaaa
Ok, kilka lat temu, a nie wiecie jak jest teraz? Błagam pomóżcie mi :( polećcie kogoś..

to zależy jak ma wyglądać to leczenie nadżerki, bo ja miałam np. wypalanie solcogynem i musiałam tylko kupić ampułke w aptece za ok 70 zł, a zabieg lekarz zrobił za darmo natomiast jak inne formy leczenia się mają to nie wiem

Gość szukam_lekarzaaa
70 zł to niedużo, ja czytałam, że zabiegi usuwania nadżerki kosztuja 300-400 zł i się trochę przeraziłam. Więc to wszystko zależy jakie leczenie zaproponuje lekarz, no właśnie, tylko że ja nie wiem do kogo mam pójść :/ dlatego prosiłam o polecenie mi kogoś. Nie chce iść do ''pierwszego lepszego'' lekarza

oprócz tego solcogynu (którym z tego co sie orientuje leczy sie tylko małe nadżerki) można jeszcze nadżerke usuwać laserowo i wymrażać, i te zabiegi właśnie już dużo kosztują

Gość szukam_lekarzaaa
Moniak dziękuję za informację. Kurde, to kiepsko, bo podobno ja mam dużą (a nawet bardzo dużą) nadżerkę wg mojej ginekolog :( za 3 tygodnie mam do niej isc na wizyte wiec sie dowiem co i jak, ale ona zamyka gabinet w pazdzierniku wiec pewnie nie zdazy mi tego wyleczyc :/

Gość szukam_lekarzaaa
pomóżcie

Gość nie mam w ogole TV
dobrym ginekologiem wg mnie jest dr wieczorek, ma gabinet na lubelskiej, przyjmuje w poniedzialki i srody po poludniu. Niestety innych nie znam, do niej chodze od ponad 3 lat

Gość szukam_lekarzaaa
dzieki

Gość agula8
ja jestem zadowolona z DR Sowińskiego-pracuje na Ujazdku, a prywatnie przyjmuje na ul.Karmelickiej. Znajdziesz na google.

Gość skorzystaj z wyszukiwarki
strony www.znanylekarz.pl sa tam opinie innych pacjentow

Gość patttrycka
Dzięki za namiary na tego lekarza,juz zapisałam sie na wizyte.Mam nadzieje ze szybko pomoże mi pozbyć sie dolegliwosci.

Gość lllenkowska
Ja teraz szukam dobrego specjalisty dla mamy, i chyba skorzystamy własnie z Waszych porad...

Gość jollanda2
Na pewno własnie ten specjalista pomoże i tutaj spokojnie ja równiez moge polecic ten gabinet http://neomed.pl/

Gość gość

Zobacz sobie ofertę gabinetu www.knapik-rybka.org.pl/, jeśli chodzi o laserowe leczenie nadżerki to nie tylko mają w swojej dyspozycji świetny sprzęt, ale również pracują tam osoby, które faktycznie są w stanie taki zabieg wykonać, a cenowo tez wypada to atrakcyjnie w stosunku do innych krakowskich gabinetów.