Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lizard star

Lumpeksy w Londynie-fajne czy nie?

Polecane posty

Gość Lizard star

Jaki poziom mają ''charity shopy'' w Anglii?Można kupić ładne ubrania czy same szmaty?Jakie są mniej więcej ceny?Tanio wychodzi?

Gość ja nie mieszkam w londynie
ale mozna kupic fajne ciuchy i szmaty tez - wszystko zalezy od sklepu, tego co tam jest w danym dniu, itp. Ja kupilam np. pare nowych Kickersow za 10 funtow, co bylo okazja porownujac do 70 funtow ceny detalicznej ;) Podobnie z sandalami Scholl za jedyne 5 funtow, do nich doczepiona metka 20 funtow. Co jeszcze... - spodnie Oasis - nowe z metkami 40 funtow-kupione za jedyne 4 funty, sprzedalam je z zyskiem na Ebay 2 lata pozniej :D Z tym ze ja potrafie tez kupic impulsywnie spodnice za 70 funtow czy perfumy za takaz sumke - bilans mojego ostatniego szalenstwa w Debenhamsie to jakies 300 funtow :P Na szczescie teraz sie juz otroche ograniczam...

Gość olivia dunhamm
Quis a mozesz sie dowiedziec gdzie to bylo? Bo ja szukam jakiegos fajnego i dupa:o

Gość ja nie mieszkam w londynie
i dobre jest to ze ubrania sa posortowane rozmiarami na wieszakach wiec nie jest to typowa "grzebalnia".

Gość Lizard star
Czyli ogółnie warto zajrzeć do second handu w Londynie?

Gość wszystkie wypowiedzi
dotyczyly sklepow w innych czesciach Wielkiej Brytanii,ale w Londynie na pewno tez jest sporo takich sklepow :)

Gość gugugujjjaa
lumpeksy tutaj sa zajebiste, poelcam calym sercem, za grosze mozna dostac wypasione ciuchy czesto z metkami jeszcze, moje ulubione sa na wimbledonie, balham i clapham