Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria85

mam 26 lat nigdy nie miałam chłopaka portale randkowe gdzie można poznać

Polecane posty

Gość daria85

na jakich portalach można poznać kogoś miłego z poznania mam dość już samotności i chce to zmienić

Gość taki se facet
nie mam nigdzie konta ale chyba sympatii przynajmniej ilościowo jest najwięcej ogłoszeń daj seksowną fotkę!

Gość Zuzanna Amella
Jesteś dziewicą?

Gość daria85
mam na sympatii konto i na fotce hmm jestem dziewicą a dlaczego pytasz

Gość taki se facet
daj tu adres profilu albo wstaw fotkę to ci powiemy dlaczego jeszcze nikt cię nie wyhaczył

Gość pobdyzkaj,poznaj zycie
sexuarium.pl

Gość lelekon
a skad jestes ? :-D

Gość daria85
wole zostać anonimowa hmm spotkałam się parę razy z kimś ale wydaje mi się ze faceci boją się takich dziewczyn jak ja a przynajmniej co z którymi ja się spotkałam każdy mówił o kasie i pytania padały np czy gotuje itp. wydaje mi się ze po prostu szukali kobiety która wszystko będzie za nich robić

Gość daria85
Poznań ja tu pisze poważnie a widzę że co niektórzy jaja sobie robią

Gość lelekon
daria85 tak to tutaj juz jest, nie przejmuj sie. Szkoda, ze tak daleko ode mnie mieszkasz. Pozdrawiam i zycze owocnych lowow ;-)

Gość Cześć Daria
A ja mam 25 lat i jestem praktycznie w identycznej sytuacji. Próbowałam na portalach. Każdy z poznanych chłopaków był OK, ale nie zaiskrzyło nigdy. Nie mam już siły mówiąc szczerze. Chyba nawet nie potrafiłabym z nikim być.

Gość ed33
Chętnie cię poznam. Nie jestem ideałem, nie miałem dziewczyny, jestem nieśmiały. No proszę was dziewczyny! Błagam na kolanach! Weźcie mi pomóżcie... Może i jestem niedojrzały, czasem dziecinny, ale czy to takie jest złe? (no dobra, czasem jest). Jednak myślę, że jestem w stanie dać sporo drugiej osobie. No! przecież nie proszę o rękę! Dajcie się poznać! Może chcecie iść na koncert? pospacerować? pobiegać? albo (jeszcze lepiej) potańczyć? A może chce się ktoś ze mną zapisać na kurs tańca? Może być wszystko: Walc, Tango, Zumba - uwielbiam tańczyć. No to jak będzie? mail: edo331@wp.pl

Gość kasia5266
Tam facetom w większości chodzi o sex, piszą z nudów i sami nie wiedzą czego chcą albo są jakimiś desperatami, którzy tylko patrzą, żeby ktokolwiek się nimi zainteresował.Oczywiście są też normalni, ale niestety ciężko takiego poznać.

Gość gość
http://www.fifubu.com Serwis społecznościowy dla dorosłych, bardzo ciekawy, dużo opcji i tysiące lasek do oceniania :)

Gość gość
ja poznałam mojego na randki24 pl czy jakoś tak :) mam kolezanke która takze poznała swojego męża z internetu więc napewno sie da :) no i czy ja wiem czy sami desperaci... Dzisiaj mało jest środowisk gdzie mozna poznac nowych ludzi a jesli jeszcze ktoś jest bardziej domatorem i nie lubi "zajęć pozalekcyjnych" no to ciężko ma.. Ja zawsze bylam domatorką i nie chcialo mi sie nigdzie latac i jak wedlug mnie lepiej kogos poznac przez internet niz z klubu :) powodzenia :)

Gość gość
Ja mam konto na sexfocia.pl - ale ja to się umawiam raczej na seks tylko, można na prawde dużo spotkan sobie połapać