Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Kira123_

Ja go nie kocham? gdzie leży problem?

Polecane posty

Gość _Kira123_

Witam was moja sytuacja jest bardzo skomplikowana.Mam 22 lata ,bylam ponad rok sama i nagle poznałam jego.Poznaliśmy się na portalu randkowym.Rozmawialiśmy ze sobą ok 3 miesięcy i postanowilismy się poznać.Od pierwszej randki byliśmy nierozłączni ,codziennie sie widywalismy,romantyczne wypady,rozmowy po nocach itp.Byl na urlopie w Polsce przez miesiac .Wszystko tak szybko sie potoczyło.Padły z jego strony słowo kocham Cie,poznał mnie ze swoją rodziną .Wrócił do siebie i zachowujemy sie jak stare małżenstwo! codziennie rozmawialismy przez skaypa ,dzwonił po pary razy dziennie.Problem lezy w tym ze on ma 30 lat i tak krótko znając sie ze mną planuje juz nasza przyszlosc poniewaz twierdzi ze cale zycie na mnie czekal i nigdy juz nie pozna takiej kobiety.Problem tkwi w tym ze za rok planuje studiowac w jego miescie i zaproponowal mi zebym zamieszkala z nim,ale on mieszka w polowie domu gdzie mieszka jego matka,siostra ,szwagier i ktoś tam jeszcze:/ mówiłam mu ze nie wyobrazam sobie zebym mieszkala z jego matka na jedyn podwórku bo majac tyle lat co mam czuje sie niezalezna od własnej matki wiec nie chce nawet myslec o mieszkaniu w jednym domu z jego .Pare dni temu juz planowal wakacje i stwierdzil ze musimy jechac z jego rodzina na wakacje bo jak mnie nie znam to jeezdzil z nimi co rok.dostalam szalu i powiedzialam mu zeby sobie sam z nimi jechac bo ja nie mam ochoty jezdzic z jego rodzina bo sa to dla mnie obcy ludzie,on nie rozumie ze ja chcialabym jechac z nim na wakacje sam na sam a nie z jego rodzina.zauwazylam ze jego rodzina jest dla niego bardzo wazna a ja jestem na drugim planie .wiem ze to jest smieszne bo znamy sie ok 5 miesiecy ale męczy mnie to .bo wiem ze zawsze bede na drugim miejscu.Przez niego nasz związek sie skonczyły nie chciałam z nim byc na początku ,ale stwierdzil ze albo będziemy razem albo znika bo nie pogodzi sie z faktem ze nie chce go.zapędzilismy sie tak krótko sie znamy a juz chcemy planowac nasza przyszlosc , on generalnie chce ma 30 lat ja 22 i boje sie stalego związku a jak powiedziałam mu ze jak cos to mozemy myslec o czyms za pare lat to stwierdzil zebym znalazła sobie innego bo on nie bedzie tyle czekal i swiadczy to o tym ze go nie kocham !!!!!!!! prosze o pomoc !

Gość asasasdsdsd
zawsze rodzina bedzie najwazniejsza, dorosnij dziecino. a dla ciebie kto niby najwazniejszy? twoja rodzina czy pierszy lepszy chlopak? poza tym i tak za stary dla ciebie i co ci powiem to wcale nie ejstem tego taka pewna, ze on zaraz bedzie cchial sie oswiadczac i zenic. chloptas pewnie cche sie zabawic z mlodką a i tak podejrzewam ze cie zostawi, bo tacy 30latkowie samotni to raczej rzadko mysla powaznie o kims. On tylko udaje takiego zakochanego zeby miec przez jakis czas dostep do twojego krocza i tyle.

Gość _Kira123_
up up up

Gość BetowenII
a ja myślę ze to po prostu synek mamusi, ze gdy wyjdziesz z niego będziesz tylko jego własnością która ma sie podporządkować, a twoje życie będzie zależało od humoru teściowej, niczego nie przesadzam, ale weź sobie z nim poważnie porozmawiaj jak to wszystko widzi, jeśli nie nauczy sie odrobiny cierpliwości to daj sobie spokój

Gość dododn do
autorko też mam 22 lat a mój facet 31. W moim przypadku przeraża mnie to, ze on już myśli o ślubie i dzieciach a ja wolałabym jeszcze z tym poczekać przynajmniej kilka lat. Poza tym w przeciwieństwie do was my mieszkamy razem. Mimo to dla niego rodzina również jest bardzo ważna. Bardzo lubi różne spotkania i zjazdy rodzinne za czym ja nie przepadam... Np dziś mnie to czeka i nie wiem jak się wykręcić :P Myślę, że może być tak dlatego, że nasi faceci myśląc o przyszłości chcą nas zgrać ze swoją rodziną żebyśmy później mogły się z nią czuć swobodnie i tak dobrze jak oni

Gość aneczka4547
A ja myślę, ze to dobrze gdy facet jest tak związany ze swoją rodziną, bo to znaczy, ze kiedyś jak juz założy własną, to będzie tak samo za nią odpowiedzialny. Kwestia tylko teraz dogadania się w podstawowych sprawach. Musisz mu po prostu szczerze powiedzieć, że dla ciebie tempo jest za szybkie i potrzebujesz więcej czasu. Nie jesteś jeszcze gotowa ani na ślub i dzieci, ani na wakacje z jego rodziną, ani nawet na jakiekolwiek deklaracje... I nie jest prawdą, że facet w tym wieku to już koniecznie maminsynek, którego żadna nie chciała. Często faceci dopiero gdy stuknie im trzydziestka przemeblowują swoje życie, bo dopiero wtedy dociera do nich, że lata lecą. No i budzi się u nich instynkt, żeby zalożyć rodzinę... Kira, ostudź jego zapędy ale nie skreślaj tak łatwo tego związku. To nie prawda, że przy rożnicy 8 lat nie idzie się dogadać... Możesz żałować, jak zerwiesz.