Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

End game

odp do tem czy leginsy są jeszcze modne

Polecane posty

Chyba zwariowałaś. Byłem 2 dni w Krakowie - to stolica seksownych nóg. Tam są tylko na samym Starym Mieście setki zgrabnych dziewczyn w krótkich spódniczkach. Facet z innego miastaj jak tam przyjedzie, to myśli, że albo jest w centrum prostytucji, albo w raju. wszędzie śliczne kobiece nogi, poodsłanianae uda i nawet kawałki pośladków, jak siadają. Przyjechałem do Warszawy w nocy z piątku na sobotę i szare myszki w kalesonach, podartych spodniach, albo takich zwężanych. Syf, kiła i mogiła, o seksapilu. Tylko jedna była w króciutkiej, niebieskiej, zwiewnej sukieneczce, leginsach, a właściwie rajstopach uciętych przy kostkach i w sznurowanych trzewikach na obcasie. Miała niesamowicie długie i szczupłe nogi. Jedna, jedyna. W Krakowie, takich chodzą setki. Zapomnijcie o tych pieprzonych leginsach i zacznijcie się ubierać kobieco. Bądźcie pełne seksapilu. Pokażcie nogi. Dodam jeszcze, że dziewczyny na południu Polski ubierają się znacznie lepiej. Dziewczyny w Warszawie ubierają się szmaciarsko i bez gustu. Jestem patriotą i kocham moje miasto, ale taka jest smutna prawda. W Krakowie 10 kobiet na 1 faceta, seksownych kobiet. W Warszawie 10 facetów na 1 kobietę i to nie za ciekawą. 1/100 trafia się interesująca. Dziewczyny w Warszawie nie sa brzydkie, tylko nie potrafią swoich wdzięków wyeksponować. Za to Krakowianki są jak roboty. Nie uśmiechają się, nie spojrzą na mijanego człowieka, tylko lezą ze wzrokiem wbitym przed siebie jak automaty. W ciągu 2 dni widziałem tylko 1 uśmiechająca się i nie wiem czy uśmiechała się do mnie, bo nie patrzyła mi w oczy mijając mnie 2 razy, czy też była lekko upośledzona :P warszawianki są bardziej otwarte i bardziej patrzą na otoczenie. Zadbajcie dziewczyny o siebie, a będziemy mieć naprawdę piękne panie i czym się pochwalić :)

Gość najlepiej w leginsach wyglądaj
ą grube babsztyle :O

Jesteś szczupła i na pewno masz ładne nogi. Szkoda je szpecić. Załóż sukieneczkę, cienkie rajstopy i buty na niedużym obcasie. Będziesz ślicznie wyglądać :)

Gość wermeniczka
a ty przepraszam kim jesteś żeby decydować o tym w co mają się ubierać kobiety ?

Gość wermeniczka
no i ?

Gość milanoooooooooooooo_ 91
kocham pewnego mężczyznę a on mnie, problem polega na tym, że przez pól roku nie wiedziąlam, że jest zonaty i ma dzieci, teraz sie dowiedziąlam.... moje pytanie... jak deliktanie sklonić go czy zasugerować mu rozwód, wiem, ze on też by bardzo chciał być ze mna tylko boi sie wszytskiego reakcji rodziny itak dalej... prosze o pomoc może ktoś był lub jest w podobnej sytuacji, uwagi typu lafirynda, czy że rozbijam rodzine prosze sobie darować, bo wiem że takie uczucie jak to zdarza sie raz w zyciu !

Gość Andżelina lina
o ty lafiryndo

Takie cienkie leginsy, to mogą być do krótkiej sukieneczki. Ale i tak rajstopy są lepsze.

Gość wermeniczka
:o znawca się znalazł 🖐️

W sumie nie rozumiem. W Warszawie jest dużo przyjezdnych dziewczyn, płaca za wynajem, więc oszczędzają i chodzą byle jak ubrane. Ale przecież w Krakowie też jest masa przyjezdnych studentek i wyglądają znacznie lepiej.

Wermeniczka, od razu widać, że jesteś taką małolatą, która nie potrafi się ubrać.

Gość wermeniczka
oooo to ty mnie widzisz przez ekran swojego komputera ? ciekawe,ciekawe 🖐️ nic o mnie nie wiesz to się nie wypowiadaj i o modzie też nie masz pojęcie :o ale proszę, pisz dalej lubię czytać takie pierdoły bo ty piszesz z takim przekonaniem jakbyś myślałam, że masz rację :classic_cool:

Gość wermeniczka
myślał*

Zawsze te najbrzydsze najwięcej krzyczą :D Jak jest temat o grubych, to grube krzyczą. Jak jest foto ładnej laski, to brzydule, piszą, że jest okropna. Ty jesteś dokładnie takim samym przykładem. Skąd jesteś? Pojedź do Krakowa, popatrz na Starym Mieście na dziewczyny, a potem przyjedź do Warszawy. Będziesz miała drastyczny kontrast i sama zobaczysz o czym piszę. A co do leginsów, to były modne w 2005 roku, a nie teraz.

Gość wermeniczka
hahah ty jesteś tym kolesiem który kiedyś nałogowo oglądał FTV i masz znajomych ze świata mody na FB ?

???? Wiesz co, wklej swoje foto, bez głowy, zrobione, tak jak teraz jesteś ubrana. Wstaw na Kafe i poproś facetów o ocenę ubioru. Zobaczysz, czy jesteś taka modna i sexy.

Gość wermeniczka
mam w dupie jak ubierają sie dziewczyny w Krakowie , Wawie czy Kambodży 🖐️ ubieram się tak jak mnie się podoba i mam w dupie te wasze TRENDY i MUST HAVE. cenię sobie indywidualność 🖐️

a ja nienawidzę spódnic 🖐️ trochę byście się wystraszyli, jak byście mnie zobaczyli :O

Gość najlepiej w leginsach wyglądaj
Najlepsze są nogi gołe :classic_cool:

Gość wermeniczka
źle trafiłeś 🖐️ nie jestem następną kretynką która to jak wygląda uzależnia od zadnia takich żałosnych facetów jak ty. Nie jestem koniem na sprzedaż żeby mnie jacyś idioci oceniali 🖐️

Kąłdor, ty nie musisz chodzić w spódnicy. Chociaż widziałem jedną dziewczynę z nadwagą. Alke była w pasie gruba, a nogi miała seksowne. Duża różnica między obwodem uda i kostki. szczupłe kostki, rozszerzające się uda, ale twarde i bez celulitu. Była w kostiume - marynarka, spódniczka, cieliste rajstopy i szpilki. I jako jedna zniewielu otłych emanowała seksem. Miała naprawdę ponętne nogi i patrząc na nie myślało się o seksie z nią, a ogólnie wolę szczupłe.

Nie tylko szpilki są. W sklepach z butami są dziesiątki wzorów. Byle był mały obcas, wtedy inaczej noga wygląda. do balerinek, trzeba mieć naprawdę długie nogi jak Anja Rubik, tylko nie takie brzydkie jak ona.

Gość wermeniczka
haha tak to jest jak się nie ma argumentów 🖐️

Gość wermeniczka
porywająca dyskusja :D