Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czlowiek----sukcesu

Uzywane dziewczyny - spojrzenie czlowieka sukcesu

Polecane posty

Gość duma czy wstyd
nie uzywana - nie k**wi sie i nie puszcza z lamusami - z takimi samymi lamusami jak Ty,jak rozumiem? ;] Kurcze nie startuj do dziewic,bo to na Ciebie za wysoki poziom poza tym dla mnie to że masz dobrą pracę nic nie znaczy liczy sie to jaki ktoś jest czy jest mądry życiowo i czy jest dobrym człowiekiem Ty niestety nie szanujesz kobiet ani siebie,mądrością życiową też nie grzeszysz,więc powodzenia w szukaniu naiwnej 🖐️

Gość czlowiek----sukcesu
Jeżeli ktoś chce się wdać w polemikę dotyczącą faktów, które przedstawiłem w poprzednim poście, proszę o przytaczanie źródeł informacji - proszę o przytoczenie badań naukowaych pokazujących, że seksualna rozwiązłość kobiet nie jest skorelowana z większą szansą na wychowywanie przez męża nie swojego potomstwa. Proszę również o przytoczenie opracowania naukowego, które wykazuje, że ludzie są zwierzętami monogamicznymi. Nie są! Nauka to udowadnia. Średni czas trwania "odurzenia" miłosnego to 7 lat - wystarczająco aby odchować dziecko do wieku częściowej samodzielności i aby rozglądać się za innym dawcą genów ;)

Gość Alicja czarująca
człowiek sukcesu na kafe szok to tu piszą ludzie ambitni, kreatywni i inteligentni ??? jaaaa

Gość duma czy wstyd
heheh,moglam sie spodziewac,ze sprowadzisz człowieka do zwierzęcia kierujacego sie instynktami.Ale z jaskini wyszlismy juz dawno (to znaczy jak widać niektórych facetów ewolucja ominęła).Ewolucja to takze rozwijanie się,a ludzie nie są tylko bezmyślnym mięsem.Ludzie świadomi postrzegają sprawy seksu bliżej tak jak ja niż tak jak Ty.Poza tym ja nie napisalam nigdzie ze kobieta = męzczyzna i jesli tak pomyslales,to mam racje ze z mądrością u Ciebie kiepsko.Napisalam,ze kobieta nie jest gorsza od mezczyzn a to różnica.Poza tym juz samo to,ze jest wiele kobiet które lubią przygodny seks siwadczy o tym,ze natura kobiet jest jednak troche inna,niż faceci chcieliby żeby była

Gość mental cut
ty Kali nadal nie rozumić. ty mogłeś mieć i 100 kobiet. ale ty nie miałeś 100 kobiet tylko 100 lambadziar. i dlatego ty już nie będziesz miał nie-lambadziary. :D rozumić? no chyba, że ty kłamać przed kobietą, że ty lambadziar nie miał.

Gość duma czy wstyd
no to skoro LUDZIE nie są monogamistami to jakie masz pretensje że kobiety są rozwiązłe? W takim razie to logiczne :P No chyba,ze dla Ciebie ludzie to tylko męzczyźni,w sumie nie zdziwiłoby mnie gdybyś tak myślał.I wybacz ale szkoda mi czasu na szukanie jakichś artykułów czy źródeł naukowych,wiele takich czytałam i mimo to mam własne poglądy oraz wcale nie wykluczam tego jak to z tą ewolucją było.Tylko że uważam,że ludzie mało uduchowieni i tak naprawde bardzo zezwierzęceni i prymitywni mają w tej chwili poglądy takie jak Ty.Pozostali ludzie stawiają na rozwój i zaczynają kierować sie rozumem i świadomością a nie tylko zwierzęcym instynktem.Ale takim płytkim osobom jak Ty pewnie nie mieści sie to w głowie (zbyt wąskie horyzonty).

Gość Alicja czarująca
ale jak trzeba siebie nie szanować, żeby własne ciało oddawać w "użytkowanie" przeruchanych zdzir fajnie ze tak przedmiotowo traktujesz kobiety :O nietknięta wagina, to już wystarczający powód do miłości....nie wiesz, co to znaczy kogo.ś kochać

Gość duma czy wstyd
Poza tym Ty mi tu nie mów o miłości,bo nie masz o niej pojecia.Jak zresztą każdy prymitywny człowiek.Bo miłość to właśnie ta duchowa część człowieka Aha,no i ludzie nie są jednakowi.Są monogamiści (albo niestety raczej prawie tylko monogamistki) i ja do takich stety albo i niestety bo o podobnego faceta ciężko,się zaliczam.Udowadniać tego Ci nie zamierzam,sama znam siebie i wiem lepiej.

Gość czlowiek----sukcesu
sprowadzasz się do osobistego ataku a nie ataku na argument. "debata" na takim poziomie nie ma sensu, zawsze postarasz sie postawic na swoim mimo faktow swiadczacych o czyms przeciwnym - odsylam do satyrycznej listy 38 sposobow na wygranie kazdego argumentu, ktora opublikowal Schopenhauer Jezeli uwazasz, ze ludzie nie sa juz zwierzetami to sie mylisz. W skali 10000 lat ewolucja niewiele nas zmienila. Nadal jestesmy przystosowani do zycia w osadach liczacych kilkuset mieszkancow gdzie kazdy znal kazdego. Jestesmy tacy sami jak ludzie z tamtych czasow. W grupie zamieniamy sie w krwiozercze bestie, nadal podazamy za przyjemnoscia - nie potrafimy myslec racjonalnie - widzialas kiedys uzalezniona osobe? Myslimy tak samo jak one, moze z mniejszym "zakrzywieniem" rzeczywistosci ale jednak nadal - podazamy za przyjemnoscia ( seks, jedzenie, kontakty socjalne ) zupelnie jak kilkadziesiat tysiecy lat temu.

Gość duma czy wstyd
alicja czarująca,jak ktoś sprowadza milosc do chemii i zauroczenia oraz naukowych źródeł,to to jest najlepszy dowód na to,że mamy do czynienia z człowiekiem pozbawionym uczuć wyższych. Szczerze to mam nadzieje że to prowo ale z drugiej strony smutne jest,że naprawde istnieją tacy ludzie jak on.

Gość Kiciu miciu mua mua
Ty jestes 'uzywanym' mezczyzna hipokryto.

Gość czlowiek----sukcesu
traktujesz mnie jak prymitywa a pozniej przytaczasz tematy takie jak 'uduchowienie' i inne spirytualne bzdety. Co powiesz na fakt, ze im bardziej rozwiniete panstwo ( edukacja, pkb, hdi ) tym wiekszy odsetek ateistow? Osoby religijne to głąby wierzące w czary. Wiesz dlaczego osiągnąłem tak wiele w tak młodym wieku? Bo odrzuciłem takie pierdoły jak religia, wychwalanie człowieczeństwa i myślenie magiczne. Wziałem życie za dupe i zawsze staram się postrzegać rzeczywistość taką jaka jest a nie taką jak chcialbym aby była.

Gość duma czy wstyd
Nie napisałam,że ludzie nie są zwierzętami.Chodzi mi o to,że ludzie są NIE TYLKO zwierzętami a nie o to,że nimi W OGÓLE NIE SĄ.W końcu nie napisalam,ze nie mamy pewnych instynktow ale uwazam,ze roznimy sie tym od innych zwierząt,ze potrafimy je opanować i nie kierowac sie tylko nimi.I że u pewnych ludzi nie są już one tak silne,silniejsza jest duchowość.Bo człowiek oprócz zwierzęcia jest także istotą duchową,ale to rozumie się na wyższym poziomie rozwoju.

Gość mlkm.m.m
czlowieku sukcesu, swoim sukcesem mozesz sobie jedynie dupe podetrzec, bo twoich brakow wwiedzy ci nie wypelni,brak wys=ksztalcenia wychodzi z ciebie ze wszystkich stron. zamiast uzcyc sie zycia i poszerzac horyzonty ty skupiles sie na realizowaniu kariery i jak widac wiele rzeczy przeszlo ci przed nosem, masz ogromne deficyt ogolnehj madrosci zyciowej i obycia. stad twoje chore wyobrazenia na temat idealnej kobietyi skrzywione oczekiwania. jesli jhakas kobieta zdecyduje sie byc z toba to bedzie to efekt wylacznie jej desperacji, wiec jje nie wspolczuje.wspolczuje za totwoim dzieciom.,, boze strzez przed tkimiludzmi. narazakaide na pizze:)

Gość cvzxcvzxcvzxvc
Prawda jest taka, że na forum każda z was udaje cnotkę. To tak samo jak w pewnym artykule - autor pytał morderców i mafiozów z więzienia czy uważają się za złe osoby - każdy z nich uważał się za dobrego. To inni byli źly. Tak samo jest z wami - w obliczu życia w luksusach, przejażdżką np lambo, mieszkaniem w centrum z obsługą w domu, comiesięcznym wyjazdem na egzotyczne wakacje, dostępem do wyższych sfer - aktorów, polityków, twórców od razu porzuciłybyście frajerów zarabiających po 2k na rękę i narzekających na swój los.

Gość mlkm.m.m
Tak samo jest z wami - w obliczu życia w luksusach, przejażdżką np lambo, mieszkaniem w centrum z obsługą w domu, comiesięcznym wyjazdem na egzotyczne wakacje, dostępem do wyższych sfer - aktorów, polityków, twórców od razu porzuciłybyście frajerów zarabiających po 2k na rękę i narzekających na swój los. pffff buhahahahahahahaha!!!!!! lilou!!! ja tez mam labka , czarnego 4 miesiecznego chlopaka, a jakiej plci i w jakim wieku jest twoje malenstwo??:)

Gość duma czy wstyd
W grupie zamieniamy sie w krwiozercze bestie - mów za siebie nie potrafimy myslec racjonalnie - nie mierz wszystkich swoją miarą ;] heh,z kim mi przyszło dyskutować 💤 spoko,zauwazylam,że nie myślisz widzialas kiedys uzalezniona osobe - nawet sama byłam uzależniona. Ale wiesz,z tym można walczyć (na moim przykładzie widać że skutecznie) traktujesz mnie jak prymitywa - sam sie tak traktujesz wiec dlaczego oczekujesz,że inni bedą widzieć Cię inaczej? Co powiesz na fakt, ze im bardziej rozwiniete panstwo ( edukacja, pkb, hdi ) tym wiekszy odsetek ateistow? - to powiem,że nie omija ich rozwój.Bo wyobraź sobie,że wyzwalanie sie od religii zwłaszcza islamu i katolicyzmu uważam także za rozwój duchowy.No tak,ale jak ktoś powie o duchowości to od razu niektórym narzuca się,że to katolik ... Osoby religijne to głąby wierzące w czary. - a co powiesz na to,że większośc dziewic to te,które z powodu religii czekają z seksem do ślubu? Co,one to głąby,ja też ( a wszystkie jestesmy dziewicami,czyli tymi których pragniesz za żony) czyli co,jednak dziewictwo jak sam widzisz nie jest wyznacznikiem wartości kobiety,tego jaka ona jest..no chyba,ze mozesz miec twoim zdaniem głupią żone,byleby była nieużywana (w sumie to logiczne,podobno biologia - facet mądrzejszy,głupsza kobieta:D) Bo odrzuciłem takie pierdoły jak religia, wychwalanie człowieczeństwa i myślenie magiczne. - nie pochlebiaj sobie,ja np. też odrzuciłam religię i nie wychwalam człowieka.Co do myslenia magicznego to już zależy,ja sie nie ograniczam tylko do myslenia materialnego ale to uważam za zaletę Wziałem życie za d**e i zawsze staram się postrzegać rzeczywistość taką jaka jest a nie taką jak chcialbym aby była. - no to coś nas jednak łączy :)

Gość hr.TROLLvon teni-SUWKA
ja mysle że przejdzie ci do poniedziałku i zaczniesz ogarniac materiał dla gimnazjalistów

Gość duma czy wstyd
Prawda jest taka, że na forum każda z was udaje cnotkę. - doprawdy? a masz na to może dowód? Na przyszłość radze Ci nie wrzucać wszystkich do jednego wora,bo możesz sie pomylić lekko... To tak samo jak w pewnym artykule - autor pytał morderców i mafiozów z więzienia czy uważają się za złe osoby - każdy z nich uważał się za dobrego. To inni byli źly. - nie to nie tak samo.Mordercy przeważnie to osoby zaburzone i chore Tak samo jest z wami - w obliczu życia w luksusach, przejażdżką np lambo, mieszkaniem w centrum z obsługą w domu, comiesięcznym wyjazdem na egzotyczne wakacje, dostępem do wyższych sfer - aktorów, polityków, twórców od razu porzuciłybyście frajerów zarabiających po 2k na rękę i narzekających na swój los. - wyobraź sobie,że są ludzie którzy cenią inne wartości.Przykładowo... "zamiast uzcyc sie zycia i poszerzac horyzonty ty skupiles sie na realizowaniu kariery i jak widac wiele rzeczy przeszlo ci przed nosem, masz ogromne deficyt ogolnehj madrosci zyciowej i obycia." - DLATEGO WŁAŚNIE KARIERA NIE MA DLA MNIE ZNACZENIA,PRZEWAŻNIE ONA PSUJE LUDZI I PRZESTAJE SIE DLA NICH LICZYĆ TO,CO JA CENIĘ W ŻYCIU. A cenię coś więcej niż kasę,sławe,kariere i władzę.. cenię mądrość i miłość,no cóż

Gość czlowiek----sukcesu
ta 'dyskusja' nie ma sensu - widzę, że reprezentujesz o wiele niższy poziom intelektualny niż myślałem na początku. nie wiesz nic o dynamikach grup (krwiożercze bestie) nie wiesz co to myślenie magiczne - poszukaj sobie i będziesz wiedizała o co mi chodziło stoję na wyższym poziomie niż ty, przeczytałem więcej książek o filozofii i psychologii niż ty w całym swoim życiu ogólnie tekstu niestety a może stety, jadę teraz na spotkanie ze wspólnikiem straciłem 2 godziny na przekomarzanie się z bandą głabów przez te 2 godziny od założenia tematu, zarobiłem więcej niż wy przez kilka dni :D pozdrawiam, więcej tu nie zaglądne to jednak za duże skupisko tępaków

jestes chory ale szkoła sprowadzi cie na własciwą drogę nasz ty milionerze

Gość duma czy wstyd
doszłam do wniosku,że autor ma jednak szansę na związanie się z dziewicą - będzie to materialistka,która poleci na jego kasę :):) I wiecie,to by było w sumie dobre - w końcu autor miałby to czego chce i do tego miałby kobiete,która do niego pasuje - zwierzę,które zgodnie z ewolucją poszukuje partnera,który zapewni jej i jej potomstwu materialny byt

Gość b hnjhumnjmkim,
''przeruchane kukły'' uderz w stół anożyce się odezwą :D zabolało was co? :classic_cool: a swoją droga żałosne jesteście - i mówię to jako kobieta i niedziewica facet sam jest prawikiem więc ma prawo wymagać czystości od dziewczyny i tyle 🖐️

Gość maiaiaia
prowokacja, jestem dziewicą

Gość maiaiaia
ale jkestes starsznie chamski, a to ze masz firme i tyle zarabiasz nikomu nie imponuje, połowe moich kolegów ma takie firmy

facet nie wiem czy jest prawikiem czy nie ale napewno jest mitomanem,który wypisuje głupoty takie że w dupie szczypie a ci którzy to łykaja sa jeszcze wiekszymi durniami niż mitoman