Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katha152

Jak to zmienić?

Polecane posty

Gość Katha152

Mam problem powiedzcie mi co mam zrobić bo ja juz nie wiem sama:-(Moj chłopak od jakiś 2 miesięcy sie zmienił :-(ogólnie jest w stosunku do mnie inny niż kiedyś:-( dawniej mogliśmy spędzać ze soba kupę czasu razem i mu to nie przeszkadzało a teraz wiecznie chce być w większym gronie znajomych a w dodatku wówczas zwykle mnie ignoruje:-(wczoraj wyszedł z nasza wspólna koleżanka pogadać na zewnątrz:-oco robić?jak sie zachowywać?:-(

Gość siostraMierzwa
to naturalna kolej rzeczy :) co robić? trochę wyluzuj :) jesteś pewnie baaaaaaardzo młodzi :)

Gość Katha152
Tak to prawda mamy po 20 lat. Jesteśmy ze soba 15 miesięcy a boję sie ze jemu juz to wszystko sie znudziło:-(a ja potrzebuje tez pobyć z nim sama pogadać normalnie eh wkurza mnie to :-P

Gość kremooweczkaa
Może jest coś w tym co pisze poprzedniczka. Jak jesteście ze sobą dłuższy czas, to może po prostu potrzebuje odmiany właśnie w takiej postaci. A Ty zamiast się zamartwiać powinnaś razem z nim dobrze się bawić, a nie siedzieć skwaszona. Będziecie mieć jeszcze dużo czasu na bycie tylko sam na sam.

Gość siostraMierzwa
ja bym tak śmiertelnie serio nie traktowała związków w tak młodym wieku... ale też nie chciałabym Cię urazić... taki wiek to czas, w którym większość próbuje, szaleje....